🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd Потрібно взяти справку !Summary of driving record @Aevgen24 писать для помощи
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, по анкетам дітей, які мають бути статуси. Мені погодили отримання візи. У дочки 12 років, лише є підтвердження, що анкету отримали. Чи необхідно звертатися кудись, щоб пришвидшили, або надали зворотній зв‘язок. Подавали одним пакетом як сім’я. І я так розумію в мене є 30 днів подати паспорт на вклейку візи. Чи є сенс чекати поки будуть зміни у дочки. Читала в чаті, що членам сім‘ї погоджували з розривом. А може таке бути, що дитині не погодять?
-
Вітаю усіх, друзі🌸 Пропоную допомогу Вашим дітям з навчанням як і по місцевій програмі ,так і по програмі України📚 Надаю допомогу за наступними предметами: Фізика,математика,Англ. мова,Німец.мова,Укр. мова та література,Хімія,Біологія,Історія Географія 📖🖌️ Готую до усіх іспитів: ЗНО,НМТ,ДПА,працюю як із дошкільнятами (підготовка до школи),з усіма класами (1-11),а також Університетом 📒 Виконую КР, СР, лабораторні,тести 📝 Заняття проходять онлайн 💻 З радістю допоможу не тільки зрозуміти, але і полюбити навчання Вашій дитині.
-
Безкоштовно навчаю англійської діточок та дорослих, у яких складна ситуація. Я аспірант, тому буде легко. Оплати немає, від вас тільки бажання. Набір кожні два тижні в тг каналі, дивіться в профілі, публікую там і матеріали. Просто хочу допомагати тим, що в моїх силах. Усім мирного неба!☀️
-
Друзі, запрошую на ПРОБНИЙ БЕЗКОШТОВНИЙ УРОК з: - математики; - англійської мови; - німецької мови; - української мови; - програмування (Scratch, Minecraft , Roblox, Python); - підготовки до школи. Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проводять вчителі на платформi ZOOM, навчання можливе українською, чеською, російською. Пишіть, будь ласка, в приват @Tanya_Bonova
-
🖥Набираю заинтересованных в заработке на крипте людей 💰Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой 🧑💻После обучения попадаете в команду ✅Деньги за обучение не беру. Кому интересно - пишем в лс
-
Шукаю: НЕПОЛОЖЕННЯ ЧИСТИЙ ТАГАЛОГ - Призначення зустрічей через місцевих та міжнародних клієнтів -ЗА СЦЕНАРІЄМ - Без відеодзвінка - Немає голосового виклику - Чистий чат - Заробляйте від 2 до 10 тисяч на тиждень (можливо) - Досвід роботи в BPO не потрібен - Потрібен тільки мобільний телефон Надішліть мені повідомлення! 📩↘️
-
Добрый день всем можно пожалуйста попросить у вас немножко продуктов питания нам с бабушкой вдвоём очень трудно бабулечка получит пенсию мы всё вернём. пожалуйста нам очень трудно мы будем вам очень благодарны любой помощи. Может у кого-то есть какая-то подработка бабулечке 78 лет. Пожалуйста помогите нам немножко. Я готова на любую подработку если нужно если нужно убирать стирать в огороде работать умею. Пожалуйста помогите нам немного.пожалуста мы с бабулечкой будем вам очень благодарны любой любой помощи нам очень тяжело пожалуйста умоляю вас Мы в Украине нам очень трудно 🙏 мы будем благодарны если можно пожалуйста мы с бабулечкой всё вернём. Если можно помогите нам немножко пожалуйста.😥🙏мы с бабулечкой готовы предоставить вам всё документы на видео связь можно говорить. умоляю вас поддержите нас нам вдвоём очень трудно. Пожалуйста я готова к любой трудной работе нам очень тяжело 😥 пожалуйста чем сможете очень тяжело для школы практически ничего нету
-
Продовжуючи тему шкідників яких в армії не люблять - придбав нову футболку. Хвалюся. Раз ЛГБТшники кричать про себе на кожному кроці - будемо робити так само. Побачимо чиї тоді голоси буде чутно краще. Замовити таке саме можна тут. @whiteguardua_polit
-
Дякую)
-
Дякую)