🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Всім доброго дня, хочу поділитись куди ходить мій син може і вашім діткам сподобається. Будемо раді вас бачити і займатись з вашими дітками. Якщо зацікавить пишіть тренеру в Instagram: instagram.com/khruzina_ekaterina?igshid=MWZjMTM2ODFkZg== Toronto
-
Запрошуємо вас приєднатися до нас на захоплюючий день пейнтболу, який обіцяє бути повним адреналіну та незабутніх моментів! 🌟 Дата: 23.09.2023 Час: 12:00 Місце зустрічі: по Калгарі підберемо всіх 😉 Що ми пропонуємо: 🔫 Зброя та спорядження 🏞️ Унікальні ігрові майданчики 👫 Можливість познайомитися з новими людьми 🍔 Також будуть напої та закуски Не впустіть цей шанс провести час у відмінній компанії, поділитися враженнями та створити незабутні спогади! 🤩 Будь ласка, підтвердьте вашу участь якнайшвидше, оскільки кількість місць НЕ обмежена 😝 З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами! З повагою, Synergy Business Club t.me/synergybusinessclub 📞 Контакти: @synergyadminn
-
О . Тот же вопрос. Я тоже ищу. Напиши в лс
-
Вы где территориально в Монреале?)
-
О чудеса.🙈🙈🙈 «Как отправить паспорт на вклейку визы, если вы в Украине/ Румынии/Италии» «Как отправить паспорт на вклейку визы, если в стране где нахожусь нет визового центра»
-
Если не умеете пользоваться поиском, то пишите вопрос в Гугл или ютуб и все покажет как это делать. Тоже 2 минуты потратите
-
Тем более. Просто уже берете читаете готовое и экономите силы и время.
-
Вы собираетесь лететь в Канаду и у Вас до сих пор нет групп на эту тему ?? 🙈 Українці CUAET CUAET Canada Наші у Канаді