🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю усіх, друзі🌸 Пропоную допомогу Вашим дітям з навчанням як і по місцевій програмі ,так і по програмі України📚 Надаю допомогу за наступними предметами: Фізика,математика,Англ. мова,Німец.мова,Укр. мова та література,Хімія,Біологія,Історія Географія 📖🖌️ Готую до усіх іспитів: ЗНО,НМТ,ДПА,працюю як із дошкільнятами (підготовка до школи),з усіма класами (1-11),а також Університетом 📒 Виконую КР, СР, лабораторні,тести 📝 Заняття проходять онлайн 💻 З радістю допоможу не тільки зрозуміти, але і полюбити навчання Вашій дитині.
-
ДРУЗІ , ДЛЯ КОГО АКТУАЛЬНО ДОДАТКОВИЙ ЗАРОБІТОК ? Є ЦІКАВА ПРОПОЗИЦІЯ ! ПИШІТЬ в Ос.Повідомлення.
-
100%
-
Город, провинция, цена, фотографии, вы хозяин квартиры?
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍.
-
Добрый вечер, подскажите, пожалуйста, получили визы по программе CUAET, вот только вчера. Есть ли какой-то крайний срок по въезду по этой визе? Нашла инфу, что должны въехать до марта 2024 , в обязательном порядке ? Заранее спасибо
-
До 31 марта если быть точнее
-
Попробуй выйти с устройства, после открой на компьютере appleid.apple.com и поменяй регион в профиле. После зайди по новой и должно все работать.
-
Я з України, Київ, мама 6 дітей і педагог, наразі проживаю на острові Ванкувер. Моє хобі - подорожувати лайнерами- стало моїм додатковим доходом. Запрошую вас спостерігати за моїми пригодами, а також за тим, як я будую дохід на моєму захопленні. Для вас буде корисна інформація по напрямам і способам подорожувати зручно і по найкращим можливим цінам, а для мене можливо знайдуться серед вас однодумці для сумісних подорожей і туристичних проектів. Мій канал
-
immigrantquebec.com/fr/actualites/nouvelle-voie-residence-permanente-ukrainiens-canada/
-
Всем здравствуйте! Хочу спросить, кто нибудь уже получил постоянно вид на жительство? Спасибо за ранее!
-
ДУЖЕ ПРОШУ підписати петицію і поширити серед своїх друзів і знайомих. Загинув наш син, Ковальов Олександр Володимирович. Мужні захисники загинули обороняючи нашу країну. Малеча залишилась без тата, батьки без синів. Молоді дружини стали вдовами. ПРОШУ підтримати і підписати петицію petition.president.gov.ua/petition/202082