🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Триває реєстрація на курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 16 по 27 жовтня 2023 р. Survival English – БЕЗКОШТОВНА інтенсивна 10-денна програма для дорослих 18+. Нова сесія починається кожні 2 тижні та триває з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00. У нас є дві групи, в тому числі і для студентів з початковим рівнем англійської. Відвідування обов’язкове протягом усіх 10 днів. Просимо зауважити, що ми не надаємо послуг з догляду за дітьми і діти не можуть бути присутніми під час занять. Просимо не реєструватися, якщо не плануєте відвідувати курс. Місце проведення: Церква Святих останніх днів Ісуса Христа (Church of Jesus Christ Latter-day Saints), 2526 24th Ave NW, Calgary, T2N 4H9 – вхід до будівлі через східні двері (Banff Trail, C-Train) Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/121RoDNYC2Z17chZjSV6Rur5kogHA-JWxPhmH8IQa3QI/edit Ви отримаєте підтвердження реєстрації впродовж 72 год після заповнення заявки.
-
Вот, вот)
-
Кроме документов на детей самих бы детей с такими нервами не забыть😁
-
Остальное - только забиваете себе голову и сильнее нервничаете)
-
Или животных
-
Главное виза, распечатанный преапрув на вп и документы на детей, если они есть
-
Anastasiia Monastyrna, вашу репутацию увеличил Любовь Елькина. 🏆 Ваша репутация 152
-
Ещё раз благодарю. Очень переживаю, чтоб какаянибудь мелочь которую не заметили, не так поняли и т.д. не создала потом проблем
-
Тут уже как попадется
-
Может быстро пройдете границу, но можете засрять в иммиграционном офисе🤷♀️
-
Официальный сайт Канады. Остальные все что угодно могут писать. Я даже не знаю, для чего это заполняется
-
Видела, и это единственный источник где написано "можете заполнить", во всех остальных что находила писалось что это обязательно
-
Тут есть ответ по arrivecan
-
Спасибо!
-
С января в Канаде
-
Извините за глупый вопрос😄... но вы уже в Канаде? И как давно вы прилетели?
-
Я не заполняла. Брат не заполнял.
-
Подскажите пожалуйста, нужно ли перед вылетом в Канаду заполнять ArriveCan? В разных источниках нахожу разную информацию- где-то пишут обязательно, где-то формулировка "вы МОЖЕТЕ заполнить "...