🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Визы не продлевают Нужно будет потом подавать новую заявку на новую визу
-
Может где то не пройти, 80% что пройдет, а кредитка то по идее 95%
-
6700Cad 2011 156000 Росход 7-8 литров В очень хорошем состоянии Обслуженна мотор коробка ходовке в идеале Поменяна магнитола с динамиками,затонирована,все жидкостя термостат,лобовое стекло,стоит уже на зимней резине,сел и поехал + отдам ещё титаны на резине лето Обращайтесь в личку Всем хорошего дня и удачных продаж
-
Нужно продлевать визу
-
Всім привіт! Триває набір до підготовки IELTS у сертифікованого викладача, який склав цей іспит. Тривалість- 2 рази на тиждень по 60хв. + декілька БЕЗКОШТОВНИХ ЗАНЯТЬ ПРОТЯГОМ КУРСУ З НОСІЄМ МОВИ. Старт наступного тижня , кількість студентів в групі до 5. Якщо когось зацікавило - пишіть мені в приватні , більше деталей розкажу!😊
-
Поиск по чату работает отлично. Уже не один раз этот вопрос обсуждался
-
Добрий вечер. Маю ще таке питання. Коли ми з сином подавалися на візу в Канаду,то у сина був подовжений паспорт. Наразі маємо новий. Зараз треба відправляти паспорти на вклейку візи,який паспорт подавати. За логікою той,який був вказаний в анкеті,але знаю що візи (наприклад США) можна «перевклеювати». Як нам поступити. На мій запит поки що офіційної відповіді ми не отримали
-
Iryna Tarabanovska Realtor, вашу репутацию увеличил ᴠᴀᴅɪᴍ 🍉. 🏆 Ваша репутация 1
-
Звісно можна, ціна таунхауза вказана в CAD
-
Меблі будуть
-
Ну це обов'язково😉