🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Kiwi, Aviasales, але там тільки обирати, купувати на офіційних сайтах перевізника
-
Тільки побачила такий лист, зайшовши в кабінет. Я відправляла в кризову форму з новим загран паспортом ще у вересні. Нічого критичного?
-
У візовому центрі, коли робила біометрію уточнювала, мені сказали заповнити кризову форму з новим паспортом. Про можливість надходження такого листа ніхто не казав. Нових повідомлень від канади не було більше в кабінеті.
-
Чи це був лист на вклейку?? Я відправила новий паспорт їм на кризову форму як тільки зробила його.
-
Якщо не лінь, дайте відповідь, будь ласка, ато нерви зжеруть
-
Фізично нікуди, я відправляла новий паспорт на кризову форму
-
А теперь, пожалуйста, подробнее… Куда Вы физически отправили свой паспорт?
-
Хорошо. Теперь прочитайте то письмо, которое пришло, и сделайте всё, как указано. Там есть вся исчерпывающая информация
-
Фотографію та всі дані прописала у повідомленні
-
Только скан, верно?
-
мені цей лист прийшов раніше ніж я зробила новий паспорт, тому і хвилююся
-
Мені треба відправити новий паспорт на вклейку?! Мені не приходило повідомлення із підтвердженням нового паспорта і взагалі нічого більше не приходило
-
Я прочитала і навіть переклала, щоб нічого не упустити.
-
дякую за відповідь, але stell don't get it
-
Добрый день! Меня зовут Захар Погорилый. Я являюсь цифровым дизайнером и иллюстратором. Предоставляю услуги по: • дизайн упаковки • дизайн визитных карт • арт/иллюстрации • дизайн интерьера • монтаж видео Ознакомиться с моими проектами можно на сайте: www.zakharpohorilyi.com/home
-
Оно практически всем не приходит. Вы же не вопрос отправляли, а уточнение данных