🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) скажіть, будь ласка, чи можна отримати прихисток в Канаді чи США якщо є статус УКР в Польщі?
-
Если он единый билет - тогда транзит Торонто
-
Тогда рекомендую прочесть закреплённые сообщения, где вопрос-ответ
-
Вибачаюсь, я просто тільки розбираюсь в цьому всьому🙏🏻
-
WP нужно получить в первом аэропорту Канады. А транзит это или нет - смотрите по билету
-
Тогда, пожалуйста, формулируйте вопрос так, чтобы не вытягивать по слову… Нужно прилететь в Канаду до 31.03.2024, чтобы получить WP, федеральную помощь и другие плюшки
-
Ведется набор людей на удаленную работу в сфере арбитраж криптовалют💲! 💰 Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой ✅ Время на ра6оту: 1-2 часа в день ✔️Предоставляем обучение 👍 Гарантированная прибыль уже на этапе обучения 📌 Взаиморасчет по итогам недели Если вы заинтересованы, напишите мне в ЛС
-
Віза закінчилася більше трьох місяців тому? Просто за роки життя у Польщі починаючи з коронокризи з нашими візами чув і бачив багато приколів, і сам мав приколи. Взагалі як би теоретично після закінчення візи автоматично починає діяти безвіз тримісячний. Я всеж думаю не має бути проблем
-
Доречі це я так розумію без пересадок білет?
-
Ну найпростіше це запитати в бюро юридичних послуг
-
Та мені здаєтся їм взагалі пошарабану. Головне щоб не повертатись
-
Та забий просто biuro prawnicze Warszawa. І легше знайдеш щоб не в телефонному режимі
-
Ну я б просто спробував подзвонити або написати до Strazy Granicznej XD
-
🤩Дитина захоче вчити математику! У нашій школі навчаємо за оригінальною методикою поєднання рахунку на абакусі зі шкільною математикою, логікою, ейдетикою та нейрогімнастикою. У результаті: 🪐розвиваються півкулі мозку; 🪐вдосконалюється логічне мислення; 🪐покращується посидючість дитини. Це все позитивно вплине на успіхи у майбутньому! Реєструйтесь 👇 bestorbit.school/