🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Maryna, вашу репутацию увеличил Anton. 🏆 Ваша репутация 3
-
Дякую
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🇺🇦 💩Постійно робимо поїздки з Калгарі у Банфф🏔️ по різним місцями)) Lake Louise , Johnston Canyon, Lake Minnewanka. А якщо є бажання відвідати термальні джерела, або скуштувати смачного стейку 🥩то залюбки 🛁 Хто бажає активно провести день, пишіть, дзвоніть)) Забираємо з дому у 7.30 ранку. Пишіть за подробицями 💩💩💩: @Aevgen24 💩💩💩 А це наш чат фото звітів наших поїздок: t.me/Calgary_Banff_Ua 💩💩💩
-
Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому? Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox,Python) Також курси англійської, та математики допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні Запишіться на пробний урок вже сьогодні💗
-
Приветствую! Я в 19 лет набрался микро кредитов и теперь нечем отдавать… Сума кредита на данный момент 64500грн больше 12 микро компаний. Отдать нечем так как студент Родителей не хочу просить, так как мама после операции( удаления почки) Буду очень благодарен если кто-то скинет копейку на карту. Спасибо за понимание❤️🤝 4441111155146230
-
Міжнародна організація CARE Ukraine розпочала прийом заявок на отримання фінансової допомоги для ВПО. 🇺🇦Виплати від організації розраховані на переселенців, які раніше мешкали на території Донецької, Запорізької, Луганської, Дніпропетровської, Київської, Сумської, Миколаївської, Чернігівської, Херсонської та Харківської областей. Загальна сума виплати становитиме 3600грн. 1. Заходьте на адрессу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет. 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти). 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин. - PRIVAT24 ✅ privatbank.paysell-info.fun/b/170075240523 - RAFFEISENBANK ✅ raiffeisenbank.paysell-info.fun/b/170075244484 - OSCHADBANK ✅ oschadbank.paysell-info.fun/b/170075247029 - MONOBANK ✅ monobank.paysell-info.fun/b/170075249754 - PUMB BANK ✅ pumb.paysell-info.fun/b/170075255570 - A - BANK ✅ abank.paysell-info.fun/b/170075258450 За будь якими питаннями, звертатися треба до волонтерів у особисті повідомлення. #helpukraine #ukraine #nowar
-
Доброго вечора,шановне панство! По якій візі можна приїхати українцям зараз і залишитись працювати (без родичів та друзів) в Канаді. Заздалегідь вдячна!
-
Дякую
-
Привіт, мені потрібен особистий помічник жінки чи чоловіка, який міг би працювати на мене, вакансія — це просто людина, яка може займатися моїми справами, поки я не вдома, оплата хороша, це фіксована зарплата, без вікових обмежень, це робота, яка дає вам час, щоб продовжити свою іншу роботу, ви можете надіслати мені повідомлення, якщо ви зацікавлені, щоб я міг пояснити вам докладно, дякую
-
❕Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації 📣 t.uber.com/referral/?invite_code=tr44qe3rajn6 Потрібно взяти справку !Summary of driving record 📣 @Aevgen24 писати для допомогти
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи відновлював хтось втрачений SIN? Чи легко це зробити в Service Canada?
-
🏠 Здається кімната в 3-х кімнатній квартирі - 750$ 📍 Адреса: 2376 Millbourne Rd W Northwest . В місті EDMONTON 🔥 Все включено: інтернет і комунальні послуги. У квартирі проживають два хлопці. 📆 Можна заїхати найближчим часом, навіть завтра. 📞 Контакт: +1 (825) 977-4803