🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка як вклеіти в новий паспорт візу у звязку з терміном старого паспорту
-
Писать в кризис про обновление паспортных данных со сканом документа. И отправлять новый паспорт на вклейку визы
-
А якщо я в Канаді
-
Залежить на кого попадете. Якщо власники доглядають за домом і їм не все одно що там робиться - то все буде окей. Я живу в бейсменті з дівчиною. Він класний. Не сказати навіть що це підвал. Свіжий ремонт, все необхідне є. Тому це треба по факту їхати та дивитись
-
А если сразу задавать вопрос правильно с исчерпывающей информацией, чтобы не приходилось догадываться?
-
подработка мoжнo телефoн\пк на пoстoянку 2-4ч сутки от 500$ нeдeля за пoдробнoстями в лс
-
Чи є ще бонус від CIBC для відкриття акаунту?
-
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, по можливості з власного досвіду викладача англійської мови. Мова потрібна для повсякденного життя і роботи, рівень elementary закінчили. Хочется, щоб викладач також знаходився в Канаді. Ще є побажання, вивчати мову з книжкою і робочим зошитом, як раніше, нові технології такі як інтернет платформи і т.д. не підходять. Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію і пораду.
-
Доброго дня! Можливо хтось буде летіти у Вінніпег, або летить в Україну і назад. Потрібно привезти упаковку (90 таблеток) ліків. Буду вдячна за допомогу.
-
Вітаю. Чи мав хтось досвід перельоту в Канаду з граничним терміном дії паспорту і, відповідно, візи? Маємо квитки на термін за тиждень до кінця терміну дії паспорту і візи. Авіакомпанія Lufthansa. Чекін будемо робити на новий паспорт з нормальним терміном, але без візи. За досвідом інших, та правилами Канади, влетіти можна хоч в останній день терміну діх візи. Питання, чи пустять на літак 🥲 Заздалегідь дякую за відповіді! (в пошуку по чату намагалась знайти подібні випадки, але не побачила схожого питання)