🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
не должно быть просто по возможности оформите новый загранпаспорт
-
Спасибо ❤️
-
Привіт усім, питання до тих хто подавався на туристичну візу - в пункт де треба вказати мету своєї поїздки, ви писали, що хочете побачити безкрайні простори Канади та блаблабла, чи вказували, що ваша мета отримати ВП по програмі куает? Постало таке питання, бо не зовсім зрозуміла логіка прийняття рішень на схвалення візи - великий шанс отримати щось на кшталт "вам тоді треба інший тип візи" чи щось таке?
-
В первом аэропорту. В Вашем случае в Ванкувере
-
Yuliya Keery, вашу репутацию увеличил Svitlana. 🏆 Ваша репутация 3
-
Добрий вечір, а хтось сам планує летіти в Канаду за ВП до 31.03?
-
Доброй ночі Хочу попросити про допомогу , намагаюсь з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо може хтось позичити 200 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами.
-
Добрый вечер. Откликнитесь пожалуйста кто проходит или проходил обучение в Metro truck driving в Миссисага на А категорию. Очень нужна ваша консультация... спасибо
-
Шукаю роботу на СТО, досвід на японьких та корейских авто. Знаходжусь в Німеччині, приїзд середина лютого.
-
Здравствуйте, планирую ехать в ближайшее время в Торонто , интересует информация о получение денежной помощи , как сейчас обстоят дела с данным вопрос в Канаде ?
-
Обстоят дела ровно так, как указано на Canada.ca