🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
нyжны люди диcтaнциoнно 650 $в нeделю
-
⚙️Авто сервіс м. Калгарі⚙️ 🛠 Надає послуги: ➕планове технічне обслуговування ➕Поточні та капітальні ремонти ➕Усунення поломок ➕Діагностика автомобіля ➕Кузовний ремонт ➕Фарбування автомобіля ➕Передпродажна підготовка ➕полірування автомобіля ➕Підбір автозапчастин за найкращими цінами 💲 💩Контакти: 💩 @papapan90 💩 +1 825 288 4433 📍Адреса: 4243 17a St SE, Calgary, AB T2G 3X1
-
Именно по Cuaet - нет. Программа закрыта, заявки не принимают. Только на общих основаниях подаваться и ждать визу. Если успеете полусить визу и приехать до 31 марта этого года - сможете податься на рабочую визу. Но так как уже середина января, врят ли у вас получится провернуть сие действие
-
в кабинете не могу ничего найти там только ссылка на эту визу
-
Привет, подскажите, выдадут ли мне ВП, у меня виза Визитер и нету письма никакого
-
Визиторам по программе куает дают вп. Некоторые указывали, что будут работать, но им дали визитор визу (в начале программы так было). Если не дали ворк пермит, то у офицера в аэропорту можно попросить разрешение на работу. Такое тоже работает.
-
НАЙМ НА НАЙМ НА НАЙМ!!!!!! Привіт! Зараз я працюю вдома в Humana Inc. Наразі ми шукаємо кількох чоловіків і жінок, які приєднаються до нашої команди! 5 днів на тиждень (вихідні вихідні) початкова плата становить 20 доларів США за годину щотижня! Ми шукаємо негайну роботу. Не соромтеся згадувати назви штатів для інформації. Зверніть увагу, що це чудова допоміжна робота. Чудові години для батьків, яким потрібно відпочити заради занять для дітей!
-
Доброго вечора. Потрібна допомога у місті Калгарі. Хто зможе допомогти завтра з переїздом з готелю до постійного місця проживання(відстань 16 км) . Сім'я 2 ророслих, 2 дітей, 2 великі валізи, 2 сумки ручної поклажі. Порадьте, хто надає такі послуги чи зможе домогти
-
Вітаю! Підкажіть, я заповнюю форму на фінансову допомогу на дитину, але постійно вибиває помилку що неправильно введений номер хоча вводжу все правильно. Пише, що помилка. Додзвонитися неможливо. Написала електронного листа - відповіли що все норм, можна заповнювати, але в мене знову видає помилку. У кого таке було? Дякую заздалегідь за допомогу