Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦

🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
128.0k Posts 10.5k Posters 187.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t714843418T Offline
    t714843418T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Я уже обратно хочу 🙈 Все норм, но не мое. Море любви к этому месту где я, море благодарности к людям, но одиноко как-то, за полтора года чувство, что я в гостях так и не прошло. Ехать некуда в Европе, а в Украину страшно. Поэтому сижу пока на острове и жду лучших времен) Как у вас дела? Кто-то уже прижился навсегда?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Зачем отмечали? Ребенок будет работать в 2 года? Сами себе создали вопросы, которых можно было избежать 🙈🙄
    1 Reply Last reply
    0
  • t540156400T Offline
    t540156400T Offline
    Yk
    wrote on last edited by
    Никто не знает надолго ли он в Канаде
    1 Reply Last reply
    0
  • t540156400T Offline
    t540156400T Offline
    Yk
    wrote on last edited by
    Поговорим с ними через год
    1 Reply Last reply
    0
  • t714843418T Offline
    t714843418T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Тут столько украинцев с Американ дрим, вокруг меня, почти все 😁 А я домой хочу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t540156400T Offline
    t540156400T Offline
    Yk
    wrote on last edited by
    Но все знают что Канада на любителя
    1 Reply Last reply
    0
  • t714843418T Offline
    t714843418T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Я Канады то и не видела, могу быть местным экспертом по Ньюфаундленду 😅🙈 Люди тут как с другой планеты, просто котики все как один, но сори не моё Интересная глава жизни, но не вся жизнь Поэтому попробовать стоит каждому, но не каждому оно подойдет)
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Така ситуація по всій Канаді Знайти зараз роботу важкувато, а в березні думаю буде ще важче
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LeoS Light
    wrote on last edited by
    А что с работой кстате? Говорят все печально сейчас ) и цены дикие.
    1 Reply Last reply
    0
  • t714843418T Offline
    t714843418T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Поеду в гости скоро в Эдмонтон. Хочу убедиться, что мир за пределами острова по прежнему существует))
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Може не та провінція/місто? Бо я у Калгарі почуваю себе як в Україні 😄 навколо багато українців та і вайб у цього міста якийсь рідний
    1 Reply Last reply
    0
  • t495557316T Offline
    t495557316T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    🇨🇦Всім привіт! Мене звуть Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. Також займаюсь легалізацією документів. Нещодавно відбулися важливі зміни, якими мені хотілося б з вами поділитися 💙 З 11 січня 2024 року набула чинності спрощена процедура легалізації документів — апостиль. З початку січня я вже зробив десяток апостилів для клієнтів із різних країн і тепер озброєний повною інформацією по всіх провінціях. Що змінилося? Раніше для того, щоб використовувати канадські документи в іншій країні, необхідно було пройти двоступеневу процедуру легалізації (спочатку автентифікацію в МЗС Канади, і потім легалізацію в консульстві), що потребувало чималої кількості часу і грошей. З 11 січня 2024 року в Канаді застосовується одноступенева процедура, яка називається апостиль. Після отримання апостиля ваш документ повністю готовий для використання в іншій країні, тобто, в консульство йти вже НЕ потрібно. Це, безумовно, економить ваш час і витрати на оформлення. Але! Зверніть увагу, що апостилі приймаються не у всіх країнах. Якщо ваша країна не є учасницею Гаазької конвенції (наприклад, ОАЕ, Куба, Йорданія та ін.), то для використання канадських документів у цій країні все одно доведеться проходити двоступеневу легалізацію, як і раніше. Я роблю під ключ і повну легалізацію, і спрощену (апостиль). Для використання канадських документів в Україні та багатьох інших країнах тепер достатньо отримати апостиль. Процедура отримання апостиля загалом дуже схожа на стару процедуру автентифікації документів. На багато документів апостилі виконуються загальноканадським МЗС, тобто Global Affairs, але деякі документи можна апостилювати виключно в провінційних офісах МЗС. Усе залежить від того, в якій провінції був виданий або підписаний нотаріусом ваш документ. Global Affairs може апостилювати документи тільки з таких провінцій: 📍Манітоба 📍Нью-Брансвік 📍Ньюфаундленд і Лабрадор 📍Північно-Західні Території 📍Нова Шотландія 📍Нунавут 📍Острів Принца Едварда 📍Юкон Подавати документи на апостиль із цих провінцій можна тільки в цих же провінціях: 📍Альберта 📍Британська Колумбія 📍Онтаріо 📍Квебек 📍Саскачеван Global Affairs приймає документи тільки поштою, обробка документів займає 30 робочих днів, це безкоштовно. Особисто приїхати до них не можна, прискорити процес теж ніяк не можливо. Альберта приймає документи тільки поштою, обробка документів займає 5–7 робочих днів. Вартість апостиля на один документ становить $10. Британська Колумбія приймає документи тільки поштою, опрацювання документів займає 14 робочих днів. Вартість апостиля на один документ становить $20. Онтаріо приймає документи як поштою, так і під час особистого візиту, опрацювання документів займає 15 робочих днів поштою і приблизно годину під час особистого візиту. Вартість апостиля на один нотаріальний документ становить $16, а на державний документ (свідоцтва про народження, шлюб тощо) — $32. Квебек приймає документи тільки поштою, опрацювання документів займає 10 робочих днів. Вартість апостиля на один документ становить $65. Саскачеван приймає документи тільки поштою, опрацювання документів займає 3–5 робочих днів. Вартість апостиля на один документ становить $50. 🤝Я з радістю допоможу вам з отриманням апостилів на ваші канадські документи. Я також роблю під ключ оформлення довіреностей, заяв, згод та інших нотаріальних документів, призначених для використання в інших країнах. Щоб документ, підписаний канадським нотаріусом, був дійсним в іншій країні, його теж треба апостилювати. Замовити переклади, легалізацію чи апостилювання документів можна електронною поштою [email protected], на сайті або написавши мені в Telegram. 🔥За промо-кодом UKRINCA діє знижка!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5285956909T Offline
    t5285956909T Offline
    Т
    wrote on last edited by
    Цены тоже растут начиная от аренды, продуктов итд
    1 Reply Last reply
    0
  • t5285956909T Offline
    t5285956909T Offline
    Т
    wrote on last edited by
    Минимум от 4к и выше на семью в месяц с арендой.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5285956909T Offline
    t5285956909T Offline
    Т
    wrote on last edited by
    Везде разные версии, потому как и запросы тоже у людей разные..кому норм жить в центре в хорошей кв, а кому и бейсмент(подвал) подходит. Кто любит хорошо кушать, там разные развлекаловки, а кому и суп с макаронами норм...
    1 Reply Last reply
    0
  • t5285956909T Offline
    t5285956909T Offline
    Т
    wrote on last edited by
    У нас все прекрасно, очень многие уже здесь прижились, а кому и не зашло. Есть такие, которые готовы учиться, работать и пустить здесь корни, через тернии канадского устава😁😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LeoS Light
    wrote on last edited by
    А сколько в среднем стоимость жизни на одного человека в вашем городе, с арендой? В интернете везде версии разные 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t5285956909T Offline
    t5285956909T Offline
    Т
    wrote on last edited by
    ЗП+- везде одинаковые, но аренда и налоги отличаются конечно. Так же как и программы для дальнейшего, что бы остаться здесь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5285956909T Offline
    t5285956909T Offline
    Т
    wrote on last edited by
    Верно, надо одному столько получать или же двое в семье должны работать. Что бы не выживать.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LeoS Light
    wrote on last edited by
    Это не зарплата как я понимаю, а чистыми и в каком городе? Блин это ведь зарплата должна быть тысяч 7-8 до налогов.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags