🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Да бувало шо на Шегинях не пускали по автомобільному, саджали жінку за кермо щоб їхала далі, йшли на ту саму зміну на той самий кордон, тільки на піший пропуск і проходили. І вже на польській стороні всі назад сідали у авто. Це просто нонсенс, але це те, як зараз працює дпсу.
-
У вас случайно нет гайда пошагово что и как дел по прилету надо? Так же если есть ссылки, информация что в аэропорту делать ( там вроде регистрация у каких-то автоматов презрел инспектором?) в общем буду благодарен )
-
Первые шаги по прилету в Канаду . Кратко. Вам нужно: 1. Поиск жилья 2. Син федеральный номер SIN Service Canada 3. Банк Bank Account 4. Сим карта SIM Card 5. Провинциальная Хелс карта / страховка Health Card 6. Финансовая помощь 7. Права Driver License 8. Мед комиссия Medical exam panel physicians 9. Школа/ Садик School / Daycare for kids 10. Работа / Собеседование Job /Interview Резюме составлять и Работу искать можно до приезда.
-
Roman, вашу репутацию увеличил LeoS Light. 🏆 Ваша репутация 6
-
Да, уже нашел спасибо
-
Т, вашу репутацию увеличил LeoS Light. 🏆 Ваша репутация 592
-
Спасибо, вы лучшая!
-
Раді повідомити, що відкрито запис на подачу персональних податкових декларацій за 2023 рік. Заповнюйте будь ласка форму в кінці цього повідомлення, натиснувши на Fill out form. Ціна за декларацію починається з $50 для робітника або з $75 для самозайнятого. Залежно від складності або додаткових форм ціна може зростати до $100, рідко коли вище. Нульова декларація коштує $50.00. Для тих, хто вирішить звертатись до нас на прикінці податкового сезону (на весні), ціна за декларацію може зростати. Процедура на даний час наступна: 1. Ви заповнюєте форму та відправляєте мені; 2. На протязі 2х тижнів я перевіряю ваші дані і якщо ситуація складна назначаю з вами консультацію - 15 хв. безкоштовно. Зазвичай консультація онлайн. 3. Якщо ситуація проста я підтримую з вами зв’язок по емайлу та надсилаю список необхідних документів або потрібну інформацію; 4. Ви збираєте усю інформацію та документи і надсилаєте мені на емайл; 5. Я закінчую ваші декларації та надсилаю вам разом з моїм інвойсом; 6. Ви перевіряєте, що нічого не забули та підписуєте, а також сплачуєте мої послуги по e-transfer; 7. Я надсилаю ваші декларації у податкову та ви отримуєте підтвердження. 8. Ви отримаєте лист NOA ( notice of assessment) від податкової на протязі 2-3 тижнів, якщо до вас не має ніяких питань. Увага - повернення податку може прийти разом з NOA паперовим чеком або на ваш рахунок у банк, якщо ви надали банківські дані податковій. У наступних постах в Instagram та Facebook буду надавати вам більш детальну інформацію щодо податкових форм, типу Т4 або на рахунок можливих витрат, що оптимізуютть ваші податки. Тому слідкуйте за соціальними мережами мого бізнесу. Контакти на візитці, що на початку форми. Всім гарного дня! З повагою, Елла Авакян 👉 @ellataxes Tax, Accounting and Business Solutions http://forms.gle/rDd4dg9nvdoddzdEA
-
Всім привіт) якщо хтось розглядає можливості переїзду в Канаду, є цікаві програми co-op в Pacific Link College, тобто 2,5 днів навчання і в інший час робота, зараз за знижкою для українців. (Треба постійно уточнювати наявність місць, бо зараз люди масово виїжджають за програмою) Коледж надає підтримку в пошуку роботи, подачі резюме і тд. Ще один плюс в тому що програма оплачується частинами вже після того як ви знаходите роботу в Канаді. До 31 березня українцям ще можна виплати отримати за CUAET. З радістю надішлю матеріали в приватні :)
-
Это полноценное обучение/бакалавр?
-
María, вашу репутацию увеличил LeoS Light. 🏆 Ваша репутация 1
-
Это больше проф/тех как я понял? Спасибо, понятно :)