🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , бoтокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Всім привіт. Потрібне страхування для дому та автомобіля. Які є варіанти за адекватним прайсом ? Завчасно дякую
-
Дівчата, я ліцензований фахівець з догляду за волоссям. Запрошую вас на такі послуги: ◾️ Keratin ◾️ Botoplex ◾️ Botox ◾️ Nanoplastic ◾️ Reconstruction ◾️ Colorisation Приймаю у салоні за адресою: 📍Edy Hair Planet 6130 1A ST SW T2H 0G3 🌎 Calgary, Alberta 🤩 Якість, гарантія, індивідуальний підхід, програма лояльності та приємні ціни. Мій інстаграм: www.instagram.com/perfect_hair_ Онлайн запис: easyweek.io/perfect-hair Телеграм: perfect_hair_ca
-
Дівчата, я ліцензований фахівець з догляду за волоссям. Запрошую вас на такі послуги: ◾️ Keratin ◾️ Botoplex ◾️ Botox ◾️ Nanoplastic ◾️ Reconstruction ◾️ Colorisation Приймаю у салоні за адресою: 📍Edy Hair Planet 6130 1A ST SW T2H 0G3 🌎 Calgary, Alberta 🤩 Якість, гарантія, індивідуальний підхід, програма лояльності та приємні ціни. Мій інстаграм: www.instagram.com/perfect_hair_ Онлайн запис: easyweek.io/perfect-hair Телеграм: @perfect_hair_ca
-
Здравствуйте, хотела уточнить, нам, участникам программы куает надо оплачивать eta? Я просто купила билеты и мне авиакомпания прислала сообщение об оплате eta application.
-
Торонто
-
Доброго дня. Відгукніться, будь ласка, можливо хтось є з Сент-Джонсу (Ньюфаундленд і Лабрадор.) і зможе дати поради з приводу допомоги по приїзду ( з поселення та оформленням документів). Можливо підкажите до яких організацій звернутися. Приїзжаємо 15 березня Мама та двоє дітей 7 та 12 років. Буду вдячна, за будь-які поради.
-
Всем привет, подскажите пожалуйста где лучше купить билеты в Торонто? Буду ехать с Киева Возможно кто-то тоже планирует ехать в 20 числах февраля?
-
Здравствуйте. Когда заполняла анкету на CUAET, указала что хочу ехать в Британскую Колумбию. Так сложились обстоятельства, что теперь нам нужно ехать в Онтарио. Подскажите, пожалуйста, я могу просто ехать в Торонто и там оформлять все документы или так нельзя делать. Спасибо.
-
И подскажите какой лучше выбрать аэропорт чтобы быть поближе к Даунтауну
-
Надо смотреть по цене на указанные даты. Неплохой вариант есть варшава-торонто (lot) без пересадок. Я летел с пересадкой в рейкявике (wizzair + play). Кто-то через Дюссельдорф, Франкфурт, Амстердам и даже Лондон летит. Для проверки цен на авиабилеты использовал www.google.com/travel/flights
-
Oleh, вашу репутацию увеличил Anastasia🖤. 🏆 Ваша репутация 3
-
Спасибо) сейчас вот посоветовали на сайте GTO посмотреть
-
Просто буду там скорее всего останавливаться, а смотрю что аэропортов много мне предлагает, не знаю какой лучше