🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Польські не міняються так легко як українські
-
Підкажіть, а який банк надає 2 роки безкоштовного обслуговування?
-
Розказували, що у Манітобі можна і через дію отримати канадське посвідчення, по факту сказали "ні, треба мати пластик і його треба здавати". А той документ з консульства можна використовувати як підтвердження стажу, наприклад, для отримання балів dsr або при прийомі на роботу. Може у інших провінціях по другому, чи я на такого робітника потрапив, але це те, що мені сказали за заміну посвідчення і той документ з консульства у mpi.
-
Друзі, привіт! ❤️ Ми з чоловіком випустили кулінарну книгу на Amazon, але без вашої допомоги ми не зможемо досягти успіху. Ми повертаємо гроші за книгу, а сама книга залишиться у Вас як подарунок від нас❤️ Підтримайте, будь ласка, молоду українську сім'ю 🇺🇦 Ми просимо 5-ть хвилин Вашого часу: 1. Купити нашу книгу на Амазоні 2. Залишити відгук (ми за вас його напишемо, думати не потрібно😅) 3. Повертаємо Вам повну суму з урахуванням всіх комісій на зручним для Вас способом Будь ласка, допоможіть нам, написавши в особисті. Я надам Вам всі необхідні інструкції і буду рада відповісти на всі запитання. Ваша допомога надзвичайно важлива для нас! 🙏 Дякуємо вам за те, що є частиною нашої історії❤️
-
Якщо книжка гарна то просто прорекламуйте її і люди її куплять
-
Виглядає як щось не чесне
-
m.youtube.com/watch?v=BIgPWJ8r80Y
-
Привітання, скажіть будь ласка, приїхав в Торонто працювати, але грошей хватило тільки на оренду на місяць, подав в суботу 17 з ранку на 3000 канадських доларів, хто може знає, скільки чекати днів? А в п'ятницю зробив карту CIBC и зробив SIN. Також цікавить де робити страховку та медичиц огляд так як оренду брав на букінгі Буду дуже вдячний хто розкаже про свій досвід в такому питанні Дякую 💙
-
vm.tiktok.com/ZIJnmxB2A/