🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Почему тут человек смеётся?) Мы гражданины Украины. И мне интересно если я и моя девушка сможем расписаться.
-
В принципе да, если есть хоть какой-то язык, умения и желание
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил Svitlana Naumova. 🏆 Ваша репутация 424
-
Дякую.Англійський А1, німецька В2 вільно розмовляю. В Європі хочуть взяти, але відкривають паспорт і облом.
-
Закреплённые сообщения где вопрос-ответ читали?
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил 🤗 Alla. 🏆 Ваша репутация 426
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил 🤗 Alla. 🏆 Ваша репутация 425
-
Я ответа не знаю, но судя по тому что я слышал то тут надо постараться чтоб тебя остановили, и мои знакомые без кресла вообще малого возят, не годовалого конечно но тоже такого котррому еще нужно кресло
-
Доброго здоров’ячка! Для новоприбулих у Вініпег. Якщо комусь потрібно. Відкрито RIA на Main Street 1611. Можливо надіслати гроші у будь яку країну, новим клієнтам знижка 50%. Можно сплатити комуналку, як тут, так і в Україні!!! Можно закинути гроші на ПриватБанк або Моно. Сплатити кредит. 👌👌👌👌👌
-
Підкажіть при вїзді потрібне мед страхування чи страхування? Чи це вже потім робиш після отримання ворк перміт? Також чи запитують ковід сертифікати?
-
Мед страхування після прибуття не пізніше ніж за 90 днів, вам про це скажуть. Про ковід не запитують.
-
Торонто і ГТА. Якщо купили машину в Finance , плануєте виїхати з Канади і не повертатись , ми викупимо її у Вас по хорошій ціні🏎️. По всіх питаннях, пишіть в особисті повідомлення!
-
Добрый вечер, откликнитесь пожалуйста, если кто-то летел в Канаду/из Канады транзитом через Лондон без визы, буду благодарна, если сможете поделиться опытом 🙏🏻