🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Меня тоже удивила . Я знаю,что не вылечили, но хотя бы увеличили жизнь
-
Скоро вже буде рік як програма закінчилась 😅
-
Добрый день! Я обращаюсь с просьбой о помощи в поиске работы в Торонто. Если у вас есть какие-то связи или информация о вакансиях, которые могли бы мне подойти, буду очень благодарен за любую помощь или совет. У меня средний Английский, готов к любой физической работе.
-
Добрий день! ✔️Мене звуть Марта. Я – маркетолог із досвідом роботи 2 роки. Є команда фахівців з якими працюємо над просуванням та розвитком бізнесу. Надаю послуги: -таргетованої реклами -контекстної реклами Google -You Tube просування -Створення різних видів сайтів -SEO -створення стратегій розвитку та консультації з Digital Marketing. Є досвід роботи з різними бюджетами та нішами. Для більш детальної інформації в особисті повідомлення.
-
Підкажіть ,будь ласка ,вартість консульського збору на отримання робочої візи?
-
Доброго дня! 👋 Мене звати Євгенія і я - викладач французької мови. Маю досвід викладання більше 14 років, у своїй роботі використовую індивідуальний підхід, комунікативну, ігрову і креативну методики, які сприяють кращому запам’ятовуванню інформації і більш швидким результатам. 💪 Запрошую на заняття у наступних форматах: - групові заняття - асинхронне навчання (практика кожного дня від 15-30 хвилин у Телеграм) - курси на інтерактивній платформі для рівнів А1 і А2 - розмовні клуби Також підписуйтеся на мою Instagram сторінку www.instagram.com/francais_commode/ . Там я ділюся корисною інформацією для всіх, хто вчить мову з нуля. 🤓 За подробицями про заняття - звертайтеся у дірект @eugenia_borikova ! 📚
-
Якщо купили авто в Finance , плануєте виїхати з Канади і не повертатись , ми викупимо її у Вас по хорошій ціні🏎️. По всіх питаннях, пишіть в особисті повідомлення!
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
-