🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
1.Ніхто письмову відмову не дає. Просто відмовились приймати і люди повернулися ні з чим. А як їх заставити дати письмову? Ніяк. 2. ID не можна. 3 Всю інформацію з фед сайту перечитала. Саме на них і спираюся
-
Не нужно мешать людям тратить деньги 😅
-
Но я уже представляю, как будут ржать представители МЗС
-
Ви така наївна чи справді так думаєте? Я також так вважаю,але в посольстві вважають інакше.
-
Я работаю с этим
-
Дякуючи постам і коментарям в іінстаграм та в інших соц мережах стали виставляти більше слотів і попереджати про це на соц сторінках посольства. Тому ми не знаємо,де вистрілить. Лист в Міністерство закордонних справ також написаний
-
Да, именно благодаря постам и комментариям 😅
-
Как Вам удобнее 😌
-
А чому? Думаєте просто так? Не було,не було і стали розміщувати ? Ні,люди шороху навели. Ви знаєте,що є група КУАEТ на 28000 чоловік? Звідти ми всі і навели
-
Так,мені зручно. Тому я і попросила людей поставити уподобайки,а ви тут дискусію навели ,не будучи мамою підлітків і не знаючи розкладів. Тим самим не просто не допомогли чи пройшли повз,а ще й зашкодили,оскільки мого коментаря вже і не видно. То чекаю квитків за 25-30 євро з Калгарі до Європи,бо я страх як,по вашим словам,люблю витрачати гроші на дорогі.
-
Мне тоже удобно. У меня двое детей. И я работаю как раз с этими вопросами миграционными (оформление паспортов и других документов для наших граждан, очень часто коммуникацию имею с нашими Консульствами напрямую), так что да, в курсе много чего 😌 Я Вам билеты не предлагала. Так что можете ждать, Ваше право.
-
А яким чином допомагаєте оформлювати паспорти? А чому не признаєтеся? Ми тут рік слот виловлювали і не я одна ,а тисячі людей.
-
Работаю в уполномоченном субъекте. В чём признаваться, в наличии работы? Что за бред… Могу Вам лишь посочувствовать, что Вы ловили слоты целый год.
-
Этот вопрос следует задавать непосредственно тем, кто отказывает. Тем более, что отказывают на словах…это не отказ. А если не хотят принимать документы, которые Вы полностью собрали по списку на сайте, а Вам отказывают - просите официальный отказ.
-
Тоді може ви поясните,раз маєте з цим справу,чому відмовляють в оформленні документів?
-
Что именно? Я не в Альберте живу
-
@Aevgen24 знаешь?