🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Залежить від того що ви хочете отримати від Канади
-
Вважаю це індивідуальним рішенням для кожного (переїзд до Канади з іншої "третьої" країни) Якщо є щось, що там дратує, або є якісь ще перешкоди для роботи, бажаного рівня життя, безпеки тощо (і, в той же час, ви для себе вирішили, що в Канаді з якихось пунктів буде краще/легше/безпечніше/швидше), то чому б і ні. Але, це повинен бути саме ваш усвідомлений вибір, а не думка і відгуки інших 🤷♂
-
Канада не для заробітку. Тут дуже повільно потрібно будувати своє життя по частинках і тоді все буде більш менш ок
-
Але зараз дуже треба багато коштів, для того що б сюди приїхати і починати своє життя. Навіть по cuaet. Я би певно ще раз не приїхала сюди, знаючи все те що я знаю про Канаду, як на мене воно того не вартує. Вірогідність знайти роботу одразу будь-яку - просто мізерна (Калгарі)
-
Чесно кажучи вперше таке чую🫣
-
В мене знайома приїхала і чоловік знайшов роботу ще будучи в готелі. Зняли житло через 2 тижні перебування в Канаді. Це все залежить від людей. Якщо ви енергійні,легкі на підйом,не боїтесь ніякої роботи і готові пахати,то все буде!
-
У нас таке як просто роботи раптово взагалі не стало
-
Ви знаєте робота і пошуки її завжди індивідуальні. 8 років тому мій чоловік іноземець приїхав в Українуне маючи нічого. Полишив свій бізнес. І мав все починати з 0. За 1 рік він опанував нову професію. Паралельно працював в день і вночі в ресторанах. А через ще 1 рік мав досить пристойний заробіток і досвід. На 3 році проживання вже відкрив свій бізнес. Просто це або дано шукати і працювати і ловити будь-яку можливість. Або ні. Грубо кажучи комусь дійсно не щастить і духом людина одразу падає. Замість шукати інші можливості.
-
Скам не рахується 😅