🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ! Прибыль в первый же день 1ООО - 15ОО$ В НЕДЕЛЮ МЕСТА ОГРАНИЧЕНЫ Пиши мне +
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ! Прибыль в первый же день 1ООО - 15ОО$ В НЕДЕЛЮ МЕСТА ОГРАНИЧЕНЫ Пиши мне +
-
Привіт, мене звати Оксана, я займаюся SMM та комплексним просуванням в ніші косметології👩💻 Збільшу вашу клієнтську базу за допомогою безкоштовних способів просування. Шукаю людину, якій розвину бізнес та збільшу продажі. Запрошую на безкоштовну діагностику, на якій розповім про неочевидні помилки при веденні акаунту. Після діагностики ви зможете збільшити охоплення а також збільшити кількість запитів в Direct. Записатися на безкоштовну діагностику можливо в приватні @ksana_bilous 📩
-
На Завтра 8.06 є місця в денний тріп в гори ⛰️ з Калгарі. На маршруті: 💩 Касл Джанкшен Castle Junction Лейк Луиз Джонстон Каньон Lake Minnewanka або Banff Upper Hot Springs Постійно їздимо, розклад публікуємо періодично. Забираємо з дому та привозимо додому) Пишіть 💩 @Aevgen24
-
Вітаю. Може хтось підказати на роботі скорочують години з фултайм до пари годин на тиждень. Або звільнення с виплатою,але я працюю там с січня,тоже думаю виплата буде дуже мала.працюю в сім'ї одна,маю 2 діток маленьких. Приїхали по CUAET. Чи є якісь опції типу біржі,щоб платили,бо потрібен час на пошук роботи.а треба за всё платити і рент.дякую
-
Вітаю! Я громадянин США, їзджу регулярно до Канади у гості до друзів. Сьогодні на кордоні з невідомої мені причини прикордонник поставив обмеження перебування на один тиждень. Не розумію, що це таке взагалі і що мені з цим робити. У Канаді планую відкривати бізнес, тож їздити буду часто. Потрібна консультація іміграційного адвоката. Підкажіть, будь ласка, контакти.
-
Привіт, народ! Шукаємо когось, хто круто веде соцмережі. Потрібна людина, яка зможе оновлювати наші сторінки, придумувати цікаві пости та спілкуватися з підписниками. Досвід не обов'язковий, головне — креативний підхід і бажання працювати. Про оплату та інші деталі поговоримо в приваті. Пишіть!
-
Так все ж условия к документам описаны на сайте, в каком виде они должны быть легализированы. Чтобы создать ЕЕ у Вас должен быть достаточно классный уровень английского, сможете без проблем найти и прочитать официальную информацию, чтобы не опираться на чат 😌
-
Мне следовало уточнить, нужен ли апостиль или подходит скачанная из дии) На странице сайта, посвященной Police certificate, нет упоминаний об этом. (только что перепроверил) Спрашиваю, потому что наткнулся на информацию о том, что без этого(апостиля) справка не действительна и соответственно податься на PR не получиться. О ситуации с документами для мужчин все в курсе, думаю дальше объяснять нет смысла.
-
Ну блин же Всё на официальном сайте, как всегда 😌
-
www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/apostille-convention.aspx?lang=eng
-
Спасибо, нашёл уже объяснение на реддите от канадцев. Апостиль не требуется, потому что Канада не подписывала Гаагскую конвенцию об апостилях. "-Do police certificates for PR application need an apostille? -No. Canada did not sign the Haya convention. "
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил Seeker. 🏆 Ваша репутация 473
-
Canadian law does not require the authentication or legalization of foreign public documents before they can be used in Canada. This is not expected to change when the Apostille Convention comes into effect. However, some individuals or institutions in Canada may still choose to accept only foreign documents that have been authenticated or have an apostille. How you apply to authenticate foreign documents will depend on where they were issued: If your document was issued in a country that has signed the Apostille Convention, apply for an apostille from the appropriate competent authority in that country. За сим можно и закончить, ответ я нашёл. Спасибо🙃