🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте, Посоветуйте курсы английского в Торонто или Миссиссаге И стоит ли записываться в LINC / ESL? Эффективны ли там занятия?
-
Cremo CA cremocompany.ca/
-
Є люди які ставлять ставки на євро 2024? Є тема як заробити на ставках Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення
-
Бізнес застряг на одному місті? Отримуєте мало заявок, або хочете щоб про вас знали? Мене звати Богдан і я таргетолог з метою допомогти бізнесу розвиватись у соціальних мережах, а не просто отримати лайки. Я ваш бізнес партнер, моя ціль не взяти раз кошти і не дати результат, а дати результат, щоб ви захотііли заплатити ще. Я за гру в довгу! Чим я можубути корисний: - Зі мною максимально легко - Приводжу заявки в перший день реклами починаючи з 10$; - Знаю яку рекламу давати, щоб її помічали; - Як зробити, щоб до вас прийшло більше клієнтів ніж маєте зараз; - Допомагаю з продажами, щоб після питання "Яка ціна?" люди не зливалися. Хочете отримати аналітику свого профіля і стратегію по розвитку бізнесу? Пишіть мені прямо ЗАРАЗ.
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky, Наше направление - Арбитраж - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka - Совмещение с основной работой 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Не обменные сервисы, не перевозки!! 💰Пишите @Aleksey_Recruiment все расскажу
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky, Наше направление - Арбитраж - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka - Совмещение с основной работой 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Не обменные сервисы, не перевозки!! 💰Пишите @Aleksey_Recruiment все расскажу
-
-
Вітаю! Хотіла розказати вам про новий цікавий проект, який у нас стартує з 1.07. Це літній ОНЛАЙН IT-ТАБІР "Магія Гаррі Поттера і світ програмування" На вас чекає: - 2 тижні занять! - 11 уроків! - 3 напрямки! - Діти зроблять проєкт в кінці зміни табору! - Вожаті для кожної вікової групи, щоб створити атмосферу табору! - До нас дуже швидко приєднуються українські дітки, де вони зможуть знайти однодумців і нових друзів! - Також ваша талановита дитина може виграти безкоштовний курс навчання у нас. Залишилося 10 місць! Поспішіть, пишіть мені кодове слово "Табір" і я вам розкажу детальніше.
-
Всім привіт. Є тут люди які купляли на Copart ? Відгукніться
-
petition.president.gov.ua/petition/228532 Прошу всіх Вас підписати петицію присвоєння Герой України! (посмертно) адже він захищав НАШІ з ВАМИ життя відавши своє… ЮХИМЕНКО Руслану було 21 рік коли розпочалася повномасштабна війна, з перших місяців він захищав Ірпінь, Бучу. Потім Донецький напрямок, орда Серебрянському лісництві, знищували «вагнерівців» в районі Кліщіївки, били ворога під Макіївкою. Харків, Харківський район, в районі населеного пункту Липці там він зробив свій останній подих в 24 роки😭💔🕯️ В якого залишився син Макар 1,9рік вони один одного дуже любили… постійно Макар приносить мені телефон і каже «тато, тато»😭❤️