Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦

🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
128.0k Posts 10.5k Posters 182.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1354830998T Offline
    t1354830998T Offline
    Vitalii Khomenko
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, Посоветуйте курсы английского в Торонто или Миссиссаге И стоит ли записываться в LINC / ESL? Эффективны ли там занятия?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    WS-UK
    wrote on last edited by
    Потрібні робітники на будову.4-6 поверхові будинки,ставим і закриваєм підлогу.Ленглі-Аббосфорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t485369226T Offline
    t485369226T Offline
    Halyna Zaitseva
    wrote on last edited by
    Cremo CA cremocompany.ca/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Всім привіт, є люди які Зараз ставлять на євро ? Або просто ставлять ставки?? Є пропозиція як можно добре заробити
    1 Reply Last reply
    0
  • t7399827050T Offline
    t7399827050T Offline
    Каріна
    wrote on last edited by
    ‼️Потрібно 2-3 людини для роботи вдома Робота в інтернеті, не складна, графік є можливість вибирати самостійно. Оплата кожного дня, якщо цікаво - пишіть 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t5181854431T Offline
    t5181854431T Offline
    Кирило ТКАЧЕНКО
    wrote on last edited by
    Є люди які ставлять ставки на євро 2024? Є тема як заробити на ставках Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t450496081T Offline
    t450496081T Offline
    Богдан Тацій
    wrote on last edited by
    Бізнес застряг на одному місті? Отримуєте мало заявок, або хочете щоб про вас знали? Мене звати Богдан і я таргетолог з метою допомогти бізнесу розвиватись у соціальних мережах, а не просто отримати лайки. Я ваш бізнес партнер, моя ціль не взяти раз кошти і не дати результат, а дати результат, щоб ви захотііли заплатити ще. Я за гру в довгу! Чим я можубути корисний: - Зі мною максимально легко - Приводжу заявки в перший день реклами починаючи з 10$; - Знаю яку рекламу давати, щоб її помічали; - Як зробити, щоб до вас прийшло більше клієнтів ніж маєте зараз; - Допомагаю з продажами, щоб після питання "Яка ціна?" люди не зливалися. Хочете отримати аналітику свого профіля і стратегію по розвитку бізнесу? Пишіть мені прямо ЗАРАЗ.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5318574005T Offline
    t5318574005T Offline
    Vasyl
    wrote on last edited by
    Доброго дня , хто може підказати (допомогти) з продовженням ВОРК ПЕРМІТОМ .?
    1 Reply Last reply
    0
  • t85720244T Offline
    t85720244T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Это к Трюдо
    1 Reply Last reply
    0
  • t5275701955T Offline
    t5275701955T Offline
    Арсений
    wrote on last edited by
    Всем доброго дня. Есть люди который ставили ставки на спорт или ставят ? Есть предложение как на этом можно хорошо заработать.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ricardo Matteo
    wrote on last edited by
    ‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky, Наше направление - Арбитраж - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka - Совмещение с основной работой 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Не обменные сервисы, не перевозки!! 💰Пишите @Aleksey_Recruiment все расскажу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ricardo Matteo
    wrote on last edited by
    ‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky, Наше направление - Арбитраж - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka - Совмещение с основной работой 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Не обменные сервисы, не перевозки!! 💰Пишите @Aleksey_Recruiment все расскажу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ricardo Matteo
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t862865524T Offline
    t862865524T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    petition.president.gov.ua/petition/228532 Прошу всіх вас підписати для вас це 1хв, а для нього кожен день був пекло… навіки 24🕯️💔 в нього залишився маленький син 1,9 рік.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Борковський Дмитро
    wrote on last edited by
    Вітаю! Хотіла розказати вам про новий цікавий проект, який у нас стартує з 1.07. Це літній ОНЛАЙН IT-ТАБІР "Магія Гаррі Поттера і світ програмування" На вас чекає: - 2 тижні занять! - 11 уроків! - 3 напрямки! - Діти зроблять проєкт в кінці зміни табору! - Вожаті для кожної вікової групи, щоб створити атмосферу табору! - До нас дуже швидко приєднуються українські дітки, де вони зможуть знайти однодумців і нових друзів! - Також ваша талановита дитина може виграти безкоштовний курс навчання у нас. Залишилося 10 місць! Поспішіть, пишіть мені кодове слово "Табір" і я вам розкажу детальніше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t879916562T Offline
    t879916562T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Всем привет,планируем переезд в Канаду,кто может помочь информацией о начальных этапах жизни,спасибо )
    1 Reply Last reply
    0
  • t540156400T Offline
    t540156400T Offline
    Yk
    wrote on last edited by
    Побольше денег берите
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Werter
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Є тут люди які купляли на Copart ? Відгукніться
    1 Reply Last reply
    0
  • t862865524T Offline
    t862865524T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    petition.president.gov.ua/petition/228532 Прошу всіх Вас підписати петицію присвоєння Герой України! (посмертно) адже він захищав НАШІ з ВАМИ життя відавши своє… ЮХИМЕНКО Руслану було 21 рік коли розпочалася повномасштабна війна, з перших місяців він захищав Ірпінь, Бучу. Потім Донецький напрямок, орда Серебрянському лісництві, знищували «вагнерівців» в районі Кліщіївки, били ворога під Макіївкою. Харків, Харківський район, в районі населеного пункту Липці там він зробив свій останній подих в 24 роки😭💔🕯️ В якого залишився син Макар 1,9рік вони один одного дуже любили… постійно Макар приносить мені телефон і каже «тато, тато»😭❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t862865524T Offline
    t862865524T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Я незнаю, забанять мене чи ні. Але в мене помер чоловік в с Липці Харківської області при бойовому завданні. Я прошу Вас всіх підписати💔 в нас залишився маленький син 1,9 рік petition.president.gov.ua/petition/228532
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags