🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Здраствуите .Винипеге дают бесплатное жилё?
-
Дорогі батьки‼️ Набираю діток на безкоштовний онлайн майстер-клас зі штучного інтелекту . Прийняти участь можуть діти 9-15 років. Ні, ми не будемо вчитися списувати😅😅 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у навчанні користуванню ШІ, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПЕРШИЙ ПРОЄКТ Так як саме за допомогою нових технологій можна розробити власну казку😍, написати музику, вірші, пісні😉 створити власного персонажа, відео і т.д🫣 Проєкт на 15 учасників. Залиште слово - «Урок» в особистих для запису🤗
-
👇👇👇 💬 Ищем заинтересованных в заработке на криптовалюте! Наша специализация - арбитраж. ✅ ✅ ✅ Не требуем опыта, обучаем с нуля. Не берем предоплаты, не работаем с мошенническими биржами, обменниками и шит коинами. Работаете на ваших личных счетах, не требуем отправки средств. Средний доход составляет 10% в день. Наша комиссия - 15% от прибыли. 💻 Работаем с крупными биржами, такими как Bybit, Binance, OKX. Прошу не обращаться троллям и не заинтересованным лицам, у которых нет средств для арбитража. Не тратьте свое и мое время. Писать @Aleksey_Recruiment отвечу на все ваши вопросы
-
Дівчата привіт. В мене закінчуються наші таблетки обизболюючі при жіночих днів. Які в Канаді можна придбати без рецепту, щось схоже на фаніган чи таміпул? Дуже буду вдячна за відповідь 🙏
-
💃🕺З захопленням запрошую вас на урок з танців для діток в Калгарі. 📍Де: Centre for Newcomers Коли: 6го липня об 11:00 та 12:00 залежно від вікової групи. 💙Заняття проводить інструктор та засновник однієї з найшвидше зростаючої школи латинських танців Montuno Dance Company Moises Gonzalez та тренер Daniela Castañeda Реєстрація за посиланням 🫰🫰🫰 docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHXcYEyjt_AVEo7BfRD82DQTzW8Fh_Uhb2bQrKaGk83f7AsQ/viewform?usp=sf_link
-
Доброго дня! Батько надає масажні послуги та пропонує різні види спеціально для ваших послуг! Має більше 12 років досвіду у Німеччині 🇩🇪 (7 років!) та Україні. Нище є файл де ви можете ознайомитись з масажуванням, послугами та кабінетом де проводяться сесії.
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ! БУДЬ ЛАСКА , НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
Підтягнемо Вашу дитину за літо з таких предметів як математика, фізика, хімія, українська і англійська мови 💪🏼 Допоможемо підготуватись до міжнародних іспитів, таких як GMAT, SAT, ACT, IELTS, TOEFL. ☝️Підготуємо до нового навчального року за найрезультативнішими методиками 🔥 ✍🏼 Записуйтесь на пробний діагностичний урок 😉 ☝️Онлайн школа, сильні компетентні викладачі.
-
👇👇👇 💬 Ищем заинтересованных в заработке на криптовалюте! Наша специализация - арбитраж. ✅ ✅ ✅ Не требуем опыта, обучаем с нуля. Не берем предоплаты, не работаем с мошенническими биржами, обменниками и шит коинами. Работаете на ваших личных счетах, не требуем отправки средств. Средний доход составляет 10% в день. Наша комиссия - 15% от прибыли. 💻 Работаем с крупными биржами, такими как Bybit, Binance, OKX. Прошу не обращаться троллям и не заинтересованным лицам, у которых нет средств для арбитража. Не тратьте свое и мое время. Писать @alex_recruiment отвечу на все ваши вопросы
-
👇👇👇 💬 Ищем заинтересованных в заработке на криптовалюте! Наша специализация - арбитраж. ✅ ✅ ✅ Не требуем опыта, обучаем с нуля. Не берем предоплаты, не работаем с мошенническими биржами, обменниками и шит коинами. Работаете на ваших личных счетах, не требуем отправки средств. Средний доход составляет 10% в день. Наша комиссия - 15% от прибыли. 💻 Работаем с крупными биржами, такими как Bybit, Binance, OKX. Прошу не обращаться троллям и не заинтересованным лицам, у которых нет средств для арбитража. Не тратьте свое и мое время. Писать @alex_recruiment отвечу на все ваши вопросы
-
-
-
рік тому в аеропорту Монреаля були волонтери на виході з зони прильоту, знайти їх було легко (стійка з нашим прапором) . До моменту виходу з зони прильоту, нажаль, українців знайти можна тільки таких самих пасажирів, як і Ви. Стосовно мови: спокійно спілкувались англійською в аеропорту, всі були дуже ввічлеві.