🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky, Наше направление - Арбитраж - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka - Совмещение с основной работой 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Не обменные сервисы, не перевозки!! 💰Пишите @Alex_Recruiment все расскажу
-
Привіт, друже! Ми – JustSchool, онлайн-школа №1 в Україні, яка постійно розвивається та зростає. Саме тому ми шукаємо нових викладачів до нашої великої команди. Залиш свій відгук просто зараз, і ми зв’яжемось з тобою навіть на вихідних! Або напиши нам у телеграмі @sofiia_re Чому JustSchool найкращий варіант для тебе: Ми дбаємо про твій особистий час, надаючи можливість самостійно визначати години роботи без обов’язкового мінімуму. Ми працюємо за готовими матеріалами, що дозволяє швидко готуватися до уроків. Перевірку домашніх завдань наша платформа здійснює автоматично. Ти можеш обирати вікову категорію учнів (діти, підлітки чи дорослі), з якими бажаєш працювати, для отримання різнопланового досвіду. Наші менеджери допоможуть вирішити всі організаційні та технічні питання, забезпечуючи комфорт в роботі. Ми забезпечимо тебе достатньою кількістю учнів вже з перших тижнів роботи. Через пів року роботи викладачем ти можеш стати методистом та розробляти уроки для нашої школи. Ми гарантуємо стабільні виплати заробітної плати двічі на місяць без затримок. Що ти будеш робити: Викладати на інтерактивній платформі за готовими уроками і програмою, без потреби самостійно розробляти уроки. Пройти безкоштовне навчання для ознайомлення з платформою, з підтримкою менторів та тімлідерів. Писати короткі коментарі для учнів після уроків (до п’яти хвилин). Що ми очікуємо від тебе: Високий рівень володіння комунікативною англійською мовою. Бажання працювати, швидко навчатись і зростати разом з компанією. Бажано мати стабільний інтернет, ноутбук чи комп’ютер, навушники з мікрофоном, а також можливість працювати під час відключень світла. Ми віримо, що твої потенціал і бажання працювати важливіші за досвід. Приєднуйся до великої команди JustSchool і ставай найкращим викладачем в онлайн-школі №1 в Україні!
-
-
Люда, вашу репутацию увеличил Дмитрий. 🏆 Ваша репутация 9
-
✨ Шановні Батьки ✨ Запрошуємо ваших дітей на захопливі курси програмування! 💻✨ 👦👧 Для кого: Діти від 5 до 18 років, які мріють створювати власні ігри, анімації та додатки! 🔧 Що отримає ваша дитина: - Створення власних проєктів 💡 - Розвиток логічного мислення та креативності 🎨 - Вміння працювати в команді та самостійно 🤝 - Підготовка до майбутньої кар'єри у сфері ІТ 🌐 🎁 Спеціальна пропозиція: Пробний урок БЕЗКОШТОВНО!Не пропустіть шанс випробувати наші курси без ризику! 📅 Розклад занять: Гнучкий графік, зручний для вашої дитини. 💬 Як записатися: Напишіть мені у приватні повідомлення УРОК 🌈 Дозвольте вашим дітям зануритися у світ програмування і стати творцями майбутнього! 🌟 Не зволікайте, місця обмежені! 🚀
-
Max Top, вашу репутацию увеличил Дмитрий. 🏆 Ваша репутация 2
-
🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. В Альберті досі видають житло для новоприбулих в Канаду на 14 днів безкоштовно 🆓 t.me/UKRinCA/793 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. 🧐. В деяких аеропортах ще присутні волонтери, вони можуть вам інформаційну допомогу 🤓. Треба купити sim картку (Koodo , Fido гарний мобільний оператор) Влада допоможе вам @Vlada_Slizko 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону після хелс-карти) 😏. Пройти мед обстеження , якщо не пройшли до цього. 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 *️⃣ t.me/UKRinCA/704 *️⃣t.me/UKRinCA/614 🤪🤩. Вантажні перевезення, мувінг в Калгарі - @Moving_Calgary ▫️+15879682050 🤪🥳.Безкоштовні речі, донейшен центр, допомога від волонтерів з речами - t.me/Moving_Calgary_Alberta 🤪😏. Робота в доставку їжі Та Uber Taxi 🚕 Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. 💬 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤨😒. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤨🤪.Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 🤨🤨 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🧐Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤓Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com 🤨😎Відпочинок на море 7-14 діб🌊 з Канади. Люба допоможе організувати відпустку t.me/UKRinCA/416 🤨🥸Послуги бухгалтера (Податки, декларації, звіти, бізнес) звертайтесь до Марії 💩+1 (368) 887 4399 💩@Mariya_Mars Консультація по телефону-безкоштовно!🆓 🤨🤩Інна @Inna_Pyatova - працює в Telus, Koodo, Southcentre mall в Калгарі. ✏️Підключення домашнього інтернету ✏️Підібрати тарифний план на мобільний звʼязок від 25 баксів на місяць. ✏️Розстрочка на мобільний телефон та інші гаджети. ✈️Пишіть у телеграм 👇👇👇 @Inna_Pyatova 🤨🥳 Нотаріальний Переклад документів по всій Канаді 👇👇👇 t.me/UKRinCA/790 🤨😏 IP телефонія від DID GLOBAL. 🌍Подробиці за ➡️ПОСИЛАННЯМ. Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати. Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)
-
Добрий день. Скажіть будь ласка хто вже літав в Україну з Канади ?
-
Моя дружина хоче злітати в Україну. Як білети заказувати? Якою авіакомпанією?
-
Многие летали. В чём вопрос собственно?) Или Вы хотите перекличку сделать?)
-
Можете поискать на больших агрегаторах, типа скайсканера или Киви. Найдёте для себя подходящий путь. Потом идёте на сайт авиакомпании и покупайте
-
Та оце і незнаю тепер де ж купувати на Air Canada чи Kiwi . Може є у вас знайомі хто літав ?
-
А Вы потом на киви подобавляйте весь багаж - увидите 😅
-
Дякую за відповідь.