🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо 🙏
-
Volodymyr Stempel, вашу репутацию увеличил Angel🦋 Мироненко Наталья. 🏆 Ваша репутация 1
-
Спасибо 🙏
-
консультувався з однією міграційною компанією, вони в Торонто, там є україномовні. тож вони сказали шо можна просто податись на продовження воркперміта до 31 липня, без всяких підстав. Чесно кажучи я в це слабо вірю, але вони мене запевняли шо так можна. Пропонували свою послугу.
-
Літні дні сповнені радості, але чи не хвилюєтеся ви, що ваша дитина може втратити знання за канікули? Набридло контролювати домашки? Запишіться на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття з нашими професійними викладачами, щоб ваша дитина залишалася в тонусі і не відставала в навчанні. Ви зможете насолоджуватися літніми вечорами без зайвого стресу. Ми готові допомогти дитині з: 📚 Українською мовою та літературою 📚 Математикою 📚 Історією України та всесвітньою історією 📚 Англійською мовою 📚 Німецькою мовою 📚 Хімією 📚 Фізикою 📚 Біологією Для запису пишіть в особисті повідомлення.
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Доброго дня моєї доньки не подовжили стаді перміт. Бо у неї не новий загран паспорт, а продовжений???
-
-
Привіт усім!☺️ 💡Хочу запропонувати курси програмування для всіх вікових категорій: – Scratch – Minecraft – Roblox – Python Ви можете скористатися пробним уроком абсолютно безкоштовно!☘️ Для реєстрації пишіть в особисті повідомлення, відповідаю впродовж 5 хв✍️
-
Alexey Phoenix, вашу репутацию увеличил 🐥. 🏆 Ваша репутация 1
-
WhatsApp: + 1 (302) 294-9582 Email: [email protected]