🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Здається CUAET пільги вже закінчилися, пошук роботи залежить від багатьох факторів , а також вашої профільної освіти та може займати від одного місяця до півроку, а може і більше… перетин кордону.. ну то таке, Канади це не стосується, аби у вас були дозвільні документи на вьїзд
-
Дійсно, допомоги тут як такої немає Потрібно шукати/рвати/зубами і ногами що б тут вижити. Зараз в країні є певні проблеми з пошуком роботи, вдача і завзятість мають бути з вами. Тоді все вийде і буде. Я свою шукала 4 місяці, до цього мені щастило мати хоч парт тайми. Хтось шукає і пів року, хтось знаходить і за тиждень. На місяць у нас з хлопцем Калгарі: 1800$ оренда (все включено/парковка/кіт/послуги) 600-900$ базові продукти Все решта це доп витрати
-
Чисто по прикидкам вот так: аренда 1 спалня примерно 2000-2500$ (зависит от района), еда на двоих, если экономить 400-500$, проезд дешево (3$ - 3 часа), телефонная связь 40-45$, остальные расходы чисто субъективно. Что бы снять жилье надо 2 месяца оплатить (если нет кредит скора/письма с работы/гаранта то до 6ти месяцев могут попросить). Ну и кредит/лизинг машины минимум ещё 1000$ в месяц. Это все Онтарио(район GTA)
-
Согласен про работу. Первую работу мы с женой нашли в первые две недели. У нас было готовое резюме и я просто каждый день по 8-10 часов рассылал/разносил резюме. Но вот работу получше уже год не могу найти.
-
Добрий вечір! Мене звати Єлізавета і я вчитель англійської мови який допоможе вам засвоїти мову швидко та якісно, допоможу з будь якими задачами Досвід викладання 3 роки, є можливість займатися в парі, індивідуально або міні групами
-
Вдячна вам за інформацію
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 750$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1500 Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
НАЙМ НА НАЙМ!!! Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Неповний робочий день/Зарплата: 750$ на тиждень Повний робочий день/Зарплата: $1500 Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
-
Маю запитання. Я тут знаходжусь 7 місяців,якщо я планую виїхати назад в Європу,чи повинен я сплатити податок від прибутку,що я тут заробляв?
-
Доброго дня, скажіть будь-ласка, я зі своєю дівчиною подалися та отримали візу за програмою Cuaet, після цього ми одружилися та змінили її фамілію, тому хочу дізнатися чи потрібно у візу вносити зміни у фамілію через одруження? Та якщо потрібно то підкажіть буль-ласка як саме. Дякую.
-
Мабуть треба було це з'ясовувати перед зміною прізвища 😄 від власного прізвища дівчини ви менш одруженими не стали б, але можно було б уникнути купи головного болю
-
Вашей жене нужно сначала загранпаспорт менять, а потом подавать заявку на новую визу
-
Никому не говорите, что она поменяла фамилию Если паспорт действительный, то пусть ездит по нему
-
Может попробовать поменять её еще раз обратно?)
-
Упс