🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт!👋 Мене звати Оля❤️ Я - дипломований психолог , працюю в інтегрованому індивідуальному підході через техніки гештальт- терапії, КПТ, НЛП, коучингу, МАК- терапії, енергопрактики, робота з енергополем людини ❤️ Використовую Індивідуальний і комплексний підхід, який допомагає закрити запит клієнта за одну сесію💯 За одну консультацію ви зможете пропрацювати один з цих запитів: ✅ Чому я не росту в доході та що мені заважає? ✅ Взаємозв'язок відносин з партнером ✅ Тема здоров'я Психосоматика. Симптоми.Моя хвороба ✅ Моя Самооцінка і Самоцінність ✅ Предназначення і місія особиста в житті ✅ Моя реалізація в кар'єрі ✅ Особисті кордони ✅ Втрата продуктивності, емоційне вигоряння, стрес ✅ Травми з дитинства ✅ Ваша особиста тема Якщо у вас є якісь питання або щось, що вас турбує, пишіть мені в дірект, і ми обговоримо це разом Поспішіть, залишилося лише 7️⃣ місця на цей набір клієнтів Для детальної інформації писати на 👉 @olga_lebedenkko 👈 🎁 Для перших 5️⃣ зроблю БЕЗКОШТОВНО Індивідуальну ДІАГНОСТИКУ ЕНЕРГОПОЛЯ, яка дасть відповіді на багато внутрішніх питань 💯
-
-
Пропоную сучасні заняття з англійської мови для школярів, дітей. Допоможу вашій дитині зародити любов до англійської мови 🇬🇧 Я викладаю за таким принципом: - перевірка домашнього завдання - читання - практика усного мовлення - граматика - слухання - інтерактивні завдання - використовую відомі підручники для вивчення англійської - для школярів* пояснення навчального матеріалу Роблю індивідуальний підхід до навчання, залежно від вашої цілі вивчення англійської. Вартість заняття 250/год. Пишіть за більш детальною інформацією.
-
✅Виготовлення посвідчень водія всіх категорій ✅ ❓Чому саме ми ? 🟢 Зробимо права всіх категорій 💎 Широкий вибір країн Демократичні ціни 💯Додавання документа до всіх міжнародних інформаційних баз 🔥 Максимальна безпека замовника та виконавця 🟢Писати лише зацікавленим у покупці! 🟢 Оформлення замовлення у 🔗 @Viktor_andriovich (Віктор Андрійович)
-
Призраки 4 сезон все серии смотреть онлайн сериал 2024 бесплатно kinovibe.co/29944-prizraki-4-sezon-2024.html
-
Доброго времени суток. возможно тут уже и есть информация которая меня интересует, но, повторюсь; подскажите пожалуйста , когда возможно подать документы на получение вид на жительство ?
-
Щось боязно, нас ловлять як мух на гімно, або джол на мед. Щось у Славика з аурою не те!)))
-
Нет
-
у славика 30-летие группы. Он же сказал
-
К сожалению нет, нужен физически
-
Вітаю😊 Хтось подавався на зняття обмеження з ворк перміту? Якщо попередній ворк перміт мав ще термін дії 3 роки чи дійсно його скасовують? В IRCC кожен оператор дає різну інформацію. Поділіться досвідом, хто знає. Дякую🙏