Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦

🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
128.0k Posts 10.5k Posters 188.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t418437255T Offline
    t418437255T Offline
    George Zh
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Можливо вже хтось питав, але я не побачив. Скажіть будь ласка, за новою програмою оцінки Expression of Interest (EOI) не потрібно здавати IELTS or CELPIP? Чи достатньо мати CLB результат?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2050074210T Offline
    t2050074210T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Усім привіт!👋 Мене звати Оля❤️ Я - дипломований психолог , працюю в інтегрованому індивідуальному підході через техніки гештальт- терапії, КПТ, НЛП, коучингу, МАК- терапії, енергопрактики, робота з енергополем людини ❤️ Використовую Індивідуальний і комплексний підхід, який допомагає закрити запит клієнта за одну сесію💯 За одну консультацію ви зможете пропрацювати один з цих запитів: ✅ Чому я не росту в доході та що мені заважає? ✅ Взаємозв'язок відносин з партнером ✅ Тема здоров'я Психосоматика. Симптоми.Моя хвороба ✅ Моя Самооцінка і Самоцінність ✅ Предназначення і місія особиста в житті ✅ Моя реалізація в кар'єрі ✅ Особисті кордони ✅ Втрата продуктивності, емоційне вигоряння, стрес ✅ Травми з дитинства ✅ Ваша особиста тема Якщо у вас є якісь питання або щось, що вас турбує, пишіть мені в дірект, і ми обговоримо це разом Поспішіть, залишилося лише 7️⃣ місця на цей набір клієнтів Для детальної інформації писати на 👉 @olga_lebedenkko 👈 🎁 Для перших 5️⃣ зроблю БЕЗКОШТОВНО Індивідуальну ДІАГНОСТИКУ ЕНЕРГОПОЛЯ, яка дасть відповіді на багато внутрішніх питань 💯
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Davis
    wrote on last edited by
    НОВИЙ РАБОТ США/КАНАДА Потрібен персональний помічник РОБОТА В КАНАДІ/США!!! Доступний зараз (неповний робочий день/повний робочий день) Оплата - $35-$40 на годину ($750 на тиждень) Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Привет, у кого есть аккаунты Фавбета Пари матч Старый Бет365 Стейк Напишите мне срочно !!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5187578111T Offline
    t5187578111T Offline
    Телеграм
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка відкрили туристичну візу чи зможу я залишитись і оформити всі дозвола
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Євген
    wrote on last edited by
    Усім, хто втомився від пошуків роботи, пропоную написати мені для отримання гарної онлайн-пропозиції. Тільки для дорослих, нічого сумнівного. Пишіть у приватні повідомлення, бажаю гарного дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    English tutor
    wrote on last edited by
    Пропоную сучасні заняття з англійської мови для школярів, дітей. Допоможу вашій дитині зародити любов до англійської мови 🇬🇧 Я викладаю за таким принципом: - перевірка домашнього завдання - читання - практика усного мовлення - граматика - слухання - інтерактивні завдання - використовую відомі підручники для вивчення англійської - для школярів* пояснення навчального матеріалу Роблю індивідуальний підхід до навчання, залежно від вашої цілі вивчення англійської. Вартість заняття 250/год. Пишіть за більш детальною інформацією.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Привет, у кого есть аккаунты Фавбета Пари матч Старый Бет365 Стейк Напишите мне срочно !!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5116231666T Offline
    t5116231666T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    ✅Виготовлення посвідчень водія всіх категорій ✅ ❓Чому саме ми ? 🟢 Зробимо права всіх категорій 💎 Широкий вибір країн Демократичні ціни 💯Додавання документа до всіх міжнародних інформаційних баз 🔥 Максимальна безпека замовника та виконавця 🟢Писати лише зацікавленим у покупці! 🟢 Оформлення замовлення у 🔗 @Viktor_andriovich    (Віктор Андрійович)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    N N
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, есть друзья, хотят приехать сюда, но визу они не сделали, есть ли какой то вариант попасть сюда и получить ворк пермит? 🙏 спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleks
    wrote on last edited by
    Шукати роботодавця який зробить lmia
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья Багачова
    wrote on last edited by
    Призраки 4 сезон все серии смотреть онлайн сериал 2024 бесплатно kinovibe.co/29944-prizraki-4-sezon-2024.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t495557316T Offline
    t495557316T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    www.youtube.com/watch?v=7WoNqgu3Tyw&t=1361s
    1 Reply Last reply
    0
  • t6136391272T Offline
    t6136391272T Offline
    Katya كاتيا💙💛
    wrote on last edited by
    Доброго времени суток. возможно тут уже и есть информация которая меня интересует, но, повторюсь; подскажите пожалуйста , когда возможно подать документы на получение вид на жительство ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t495557316T Offline
    t495557316T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Попробуйте во вторник
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Остап Нечуй
    wrote on last edited by
    Щось боязно, нас ловлять як мух на гімно, або джол на мед. Щось у Славика з аурою не те!)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Нет
    1 Reply Last reply
    0
  • t146102145T Offline
    t146102145T Offline
    Leonid Zaliubovskyi
    wrote on last edited by
    у славика 30-летие группы. Он же сказал
    1 Reply Last reply
    0
  • t406995161T Offline
    t406995161T Offline
    Та Самая Аниматорша
    wrote on last edited by
    К сожалению нет, нужен физически
    1 Reply Last reply
    0
  • t1350507430T Offline
    t1350507430T Offline
    Anastasiia Shepitko
    wrote on last edited by
    Вітаю😊 Хтось подавався на зняття обмеження з ворк перміту? Якщо попередній ворк перміт мав ще термін дії 3 роки чи дійсно його скасовують? В IRCC кожен оператор дає різну інформацію. Поділіться досвідом, хто знає. Дякую🙏
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags