🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
🔥 Ужe cлышaли o кpиптoaрbитрaже? Свoбoдный грaфик Oбучение c нуля 💸 Вoзможнocть зaрабатывать oт 500€ в неделю (и дaже больше), сoвмещая c основной работой 🎓 Бeсплaтное обучeниe ❌ Никаких предоплaт ⚡️ Мы работaем за % от вашего результата 💡 Требования: комaнднaя работа, ответственность, пунктуальность, аналитическое мышление 👥 Интересно? Напишите сюда, чтобы узнать больше! 🚀 @VictorHRI
-
🔥 BHИMAHИE! 🔥 ИЩEM AMБИЦIOЗHЫX И ЦEЛEOУCTPEMЛЁHHЫX ЛЮДEЙ ДЛЯ BЫГOДHOГO COTPУДHИЧECTBA! 💼 DOXOД: • OT 3,700$ ДO10,000$ B MEСЯЦ. • CPEДHЯЯ ДOXOДHOCTЬ OT 20-30% B HEДEЛЮ. • 900-1,200$ B HEДEЛЮ ПPИ УДOБHOM ГPAФИKE. 📍 УCЛOBИЯ: • ПOЛHOCTЬЮ DICTAHЦИOHHО. • 1-2 ЧACA B ДEHЬ ДОCTATOЧHO ДЛЯ HAЧAЛA. • ПOДДEPЖKA И COПPOBOЖДEHИE KAЖДOMУ. ✨ XOТИTE CTATЬ ЧACTЬЮ УCПEШHOЙ KOMAHДЫ И CTAБИЛЬHO ПOЛУЧATЬ ДОXOД? HAПИШИTE ”+” ИЛИ OБPAЩAЙТECЬ K @hranastasia 🚀 HE УПУCTИTE CBОЙ ШAHC!
-
Працюйте з дому та отримуйте стабільний дохід! У нас є пропозиції для всіх старше 18 років. Гнучкий графік і можливість поєднання з основною роботою!
-
Присоединяйся к нашей команде и начинай зарабатывать, пиши за подробной информацией
-
🎮Шукаєте якісний вебсайт для свого бізнесу? Радимо звернутися до дизайнера та розробника Нікіти! Зараз він має вільний час і пропонує знижку 15% на розробку вебсайту з індивідуальним дизайном для малого бізнесу. Це чудова можливість створити сучасний та зручний сайт для вашої справи. 🔗Ознайомитись із роботами Ніка можна тут: www.bynik.ca/ P.S. Нік уже розробляв сайт для адміністратора нашої спільноти, і ми з радістю можемо порекомендувати його як надійного фахівця! 😊 📧 E-mail: [email protected] 📞Телефон: +1 (705) 493-2909 ✈️Telegram: @nl_ads
-
-
💩Шукаєте ефективну рекламу без зайвих витрат? З власного досвіду хочу порадити вам. Вона допомагає мені в справах моєї cleaning company. Катя – експерт з налаштування реклами: ✔ Google Ads – залучення клієнтів через пошукові запити. ✔ Meta Ads (Facebook, Instagram) – точне попадання у вашу цільову аудиторію. ✔ SEO – підвищення позицій вашого сайту в пошукових системах. Чому обирають Катю? ✅ Професійне налаштування без зливу бюджету. ✅ Аналіз та оптимізація кампаній. ✅ Результат із першого місяця. Контакти: 📧 💩E-mail: [email protected] 📲 ✈️Telegram: @Fominyle4ka
-
📣11 та 12 січня ! денний тріп у гори 🏔️ 🌟з Калгарі у Гори в січні 🌟 *️⃣Забираємо з дому у 7.30 ранку, привозимо до дому 19.00 Буде прогулянка у горах, озерах (лейк луїз) та термальні джерела. Беріть купальники 🩱, відвідаємо термальні джерела на відкритому повітрі з водичкою +40 Пишіть за подробицями та запису 🔤 @Aevgen24 ⚡️⚡️ t.me/Calgary_Banff_Ua Наш чат 💬
-
Доброї ночі Дорогі брати та сестри терміново треба ваша допомога 🙏Недоїхав 210кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800гривень 🙏🏻завтра поверну 1000гривень виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання 🥺 Богом молю 🙏🏻 дякую за розуміння 😔 4323347369219305 Допоможіть Ради Бога хто скільки може 🙏🏻запишу кружок для підтвердження
-
😘😄😉☺️ 😝😀🙃😒 😉😘 😣😖😊 😍😗😃😇🥹☺️ 😄 😆🥹🙃🧐 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 😌🥲😝🥲 😥 😄 😇🥰
-
Быстрая монета в кошелек перед НГ Аренда МОНО Плачу 750 ГРН Пиши в лс 👌🏾
-
-
-
-