🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Можливо хтось зіштовхнувся із такою ситуацією: Батьки вперше в Канаді. зараз летять в Калгарі через Ванкувер. По якісь причині їм не надали Work Permit в аеропорту Ванкувера але пропустили далі (заказ чекають внутрішній рейс до Калгари). В аеропорту Ванкувера сказали, що Work Permit нададуть безпосередньо в аеропорту Калгарі. Питання: 1. Чи дійсно документ нададуть у Калгарі, або потрібно питати його у Ванкувері? 2. Якщо у Калгарі, де саме його потрібно питати у Калгарі. (Внутрішній рейс не потребую паспортного контролю, тому вони зможуть одразу піти до виходу з аеропорту) Дякую!
-
🔝💛МАГАЗИН ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ З УКРАЇНИ 💛🔝 ✅ У НАС В НАЯВНОСТІ:👇 💎 Популярні цигарки з України 🚬 💎 Великий вибір одноразових вейпів Elf Bar та інших брендів ⚠️ 💎 Рідини для вейпів та POD-систем Chaser 💨 💎 Стіки для IQOS та GLO 🆒 💎 І багато іншого за доступними цінами! 🛒 Майже весь асортимент – прямо з України! 🗺 🎗 Замовлення приймаємо в Direct.🎗 Не пропустіть! ⏰ Замовляйте прямо зараз, щоб отримати улюблений товар швидко та зручно!
-
🔝💛МАГАЗИН ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ З УКРАЇНИ 💛🔝 ✅ У НАС В НАЯВНОСТІ:👇 💎 Популярні цигарки з України 🚬 💎 Великий вибір одноразових вейпів Elf Bar та інших брендів ⚠️ 💎 Рідини для вейпів та POD-систем Chaser 💨 💎 Стіки для IQOS та GLO 🆒 💎 І багато іншого за доступними цінами! 🛒 Майже весь асортимент – прямо з України! 🗺 🎗 Замовлення приймаємо в Direct.🎗 Не пропустіть! ⏰ Замовляйте прямо зараз, щоб отримати улюблений товар швидко та зручно!
-
В мене теж чоловік виїхав тількі но. Напишіть мені в особисті будь ласка, я не можу писати першою. Це дуже важливо🙏
-
-
Дівчулі, всім привіт) Виїзжаю завтра з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) Також можу: ліки, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо) Також роблю процедури ❤️
-
👨🏻💻Сделаю рассылку по чатам, инвайт в чат, парсинг ЦА, софт❗️ 📬Инфо в лс❗️
-
Якщо віза воркер ,мали дати у першому аеропорту ,але Бог знає ..може онлайн подастетесь
-
Доброго дня ,підкажіть ,віза кует дає право виїхати і заїхати ,якщо були обставини ,виїхали( період чуть менше року) ,чи можна їхати ( віза дійсна ще 5, вп- 2).дякую , у дитини візітор рекорд
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Всього лише попит і пропозиція. Основи економіки.
-
🎓 Онлайн-навчання для початківців і тих, хто хоче спробувати себе в фотографії! 📸 Навчу працювати з фотоапаратом, налаштовувати світло, створювати стильні знімки та обробляти їх. ✅ Легко, доступно, з нуля! 📅 Запишись на навчання