Ukrainian Edmonton
-
✨Здpaвствyйтe! Ищy людeй в кoмaнду! Нaпрaвлeнue-мeжбuржeвый apбuтрaж kpunты Oбучeние прeдoстaвляю, нo в бyдyщeм бyдy брaть нeбoльшoй пpoцент С oбмeннuкaми и стopoнними сaйтaми нe рaботaeм, тoлько бupжи-гигaнты Oбучаю как новичкoв, тaк и тeх кто давно связан сo сферой ⚡️Зauнтeрuсoвaл? Ждy в лc
-
✨Здpaвствyйтe! Ищy людeй в кoмaнду! Нaпрaвлeнue-мeжбuржeвый apбuтрaж kpunты Oбучeние прeдoстaвляю, нo в бyдyщeм бyдy брaть нeбoльшoй пpoцент С oбмeннuкaми и стopoнними сaйтaми нe рaботaeм, тoлько бupжи-гигaнты Oбучаю как новичкoв, тaк и тeх кто давно связан сo сферой ⚡️Зauнтeрuсoвaл? Ждy в лc
-
до кінця завтрашнього дня повинна прийти.
-
Міст працює з кур'єрською доставкою, вам непотрібно нікуди йти і шукати
-
Це посилку передано канадському перевізнику, і там вказана дата до якої вам маю привезти під двері
-
о, я теж маю питання щодо посилки. Відправили батьки Новою Поштою мені документи сюди, в самій адресі допустили на пошті помилки: цифри то вірні, а ось з буквами (NW, ave) напутали: поставили спочатку всі ці абревіатури, а потім цифри через кому. Питання: як перестрахуватись, щоб таки отримати цю посилку? Індекс, мій номер телефону вказані вірно, чи є вірогідність, що вони зрозуміють, куди вести чи хоча б зв'яжуться зі мною? Можливо мій візит тут на відділення чкось зможе на це вплинути? Але поки ще рано, не відомо хто буде оператор доставки тут по Канаді.
-
у мене Нова Пошта, чи вони також з Канада пост?
-
Чесно раніше навіть не чула що нова пошта сюди відправляє посилки
-
Meest