Ukrainian Edmonton
-
Looking for additional or main income? Income per week is at least $1000 Very easy work, everyone can master and understand. Everything is legal (no drugs, no betting). Free education. No age restrictions. For questions about earning money, write to him 👉 @shitkrit
-
Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
-
/report
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 15-16 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
!report
-
Всім привіт! Вже 18-го листопада відбудеться наша чергова вечірка. Вхід для дівчат безкоштовний до 22:30. Готуйтесь запалювати під DJ QBO 💃🕺 Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час. Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: 15$, 18+.
-
Привіт всім.Хто може підказати в такому питані,можливо хтось стикався? Дітям паспорти,а відповідно візи закінчуються 19 березня 2024 року,а летіти плануємо перший тиждень березня. Нові паспорти зробимо в Україні до вильоту.Цікавить чи можна так летіти,чи пропустять дітей з тижневим запасом візи всього?Що потрібно буде зробити і в який термін (якщо пропустять)для продовження візи? Швидше не виходить абсолютно. Я просто не впевнена що сама з двома дітьми дам раду,тому чекаю поки всі зможуть летіти
-
Є клініка але у віндермірі і там знаю що ще записують до сімейника