Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5290256498T Offline
    t5290256498T Offline
    Oksana Chekh
    wrote on last edited by
    Добрий вечір!хто знає як відправити invoice? З додатку банка CIBC
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Купила квиточок. З нетерпінням чекаю ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай Глазов
    wrote on last edited by
    Приветствую 💀 Одна из самых старых команд по крипто скаму набирает новых воркеров 💂 От вас нужно желание зарабатывать от 3000$, а с обучением поможем 👁️ Кто давно хотел изменить уровень жизни пишите в личные сообщения @Sergey_Ivestin, обсудите с менеджером дальнейшие условия работы 🎖️ И добро пожаловать в ряды хищников )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лера Варишкова
    wrote on last edited by
    Всем привет !) Ищем перспективных менеджеров в сферу скама 💲 С обучением поможем ✊ Работа на удалёнке. Ставки нет ❌ Заводишь котлету делимся большим куском 🔥 По деньгам новички делают 1200-2400$ в месяц Опытные менеджера делают по 4000-6000$ себе в карман 😉 Хочешь залететь в сферу Даркнета и обуздать мамонта ?) Пиши в ЛС @Sergey_Ivestin‼️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victor
    wrote on last edited by
    🇺🇸🇨🇦🇬🇧  Для тех, кто хочет подучить Английский с нуля, предлагаем видео уроки на лёгком и доступном языке.  Весь курс состоит из 51 урока.  Пройдите хотя бы половину и вы будете говорить на Английском! Телеграм: Estep_by_step
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Thank God
    wrote on last edited by
    Я шукаю чудову дитину💕це була б чесна та надійна людина, з якою я міг би поділитися своїми думками та почуттями, хтось, хто б приділяв мені увагу та в обмін на вашу здобич та підтримку, на кого я міг би покластися, коли я емоційно внизу, а також залишати мою компанію, як найкращі друзі, і вірю, що я подбаю про її потреби, рахунки, орендну плату та виплачу їй щотижневу допомогу, також візьміть свою картку 🥰😍. і немає надсилання зображень оголеного тіла, сексуального характеру, секстингу чи будь-якого іншого сексуального характеру❌ Будь ласка, надішліть мені повідомлення, якщо вас це цікавить?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Підкажіть ,будь ласка ,де можна вчити англійську по вихідних, можливо онлайн. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t526775186T Offline
    t526775186T Offline
    Mayor Of Marseille
    wrote on last edited by
    Залежить від вашого рівня, знання мови складається з 4 аспектів головних: listening, reading, writing (grammar), speaking
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Дякую, самостійно дуже важко! Можливо хтось знає україномовного викладача англійської? Бажано не дуже дорого 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил
    wrote on last edited by
    Ведется набор людей на удаленную работу в сфере арбитраж криптовалют💲! 💰 Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой ✅ Время на ра6оту: 1-2 часа в день ✔️Предоставляем обучение 👍 Гарантированная прибыль уже на этапе обучения 📌 Взаиморасчет по итогам недели Если вы заинтересованы, напишите мне в ЛС
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Заведіть собі подругу з місцевих. Незалежно від країни її походження, але щоб вона не знала української, російської, польської мов. Це буде найкращий варіант
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katya Loza
    wrote on last edited by
    Я буду набирати учнів. Напишіть мені в приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t307328036T Offline
    t307328036T Offline
    Лера
    wrote on last edited by
    Добрый день Возможно кто-то может порекомендовать хорошего ортопеда?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катрин Свириденко
    wrote on last edited by
    Девчонки парикмахеры кто обучается либо закончил курсы здесь в Канаде напишите мне пожалуйста в личные сообщения есть вопросы, спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t5846523913T Offline
    t5846523913T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    Добрий вечір ! 🌸 Мене звати Ангеліна ) Шукаю роботу , будь яку 🙌. Клінінг , помічник кухаря і так далі ….. Якщо є вільні вакансії, якщо є друзі яким потрібні помічники. Відпишіть будь ласка 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t972684633T Offline
    t972684633T Offline
    Kkkkkkk
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, чи є якісь групи в тг або Facebook де перепродають меблі в Едмонтоні ? Можливо хтось знає
    1 Reply Last reply
    0
  • t6940101145T Offline
    t6940101145T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Збір йде повільно, но я вірю в те що ми сможемо зібрати всю сумма. Зібрано 50250 грн Потрібно 106036 грн.. Карта монобанку. 4441111138110758 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Прибери своє тупе повідомлення Спочатку дізнайся, чим коригується слух при втраті слуху в дітей (і ти, тупе створіння, будеш здивоване, що це явно не слуховий апарат). По-друге - постити ще й обрізані довідки - така собі ідея. Адміни, заблокуйте цього шахрая, будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t487076720T Offline
    t487076720T Offline
    Твой фанат
    wrote on last edited by
    Экзорциста как минимум
    1 Reply Last reply
    0
  • t863294629T Offline
    t863294629T Offline
    Тёмы4