Ukrainian Edmonton
-
Залежить від вашого рівня, знання мови складається з 4 аспектів головних: listening, reading, writing (grammar), speaking
-
Ведется набор людей на удаленную работу в сфере арбитраж криптовалют💲! 💰 Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой ✅ Время на ра6оту: 1-2 часа в день ✔️Предоставляем обучение 👍 Гарантированная прибыль уже на этапе обучения 📌 Взаиморасчет по итогам недели Если вы заинтересованы, напишите мне в ЛС
-
Я буду набирати учнів. Напишіть мені в приватні повідомлення.
-
Девчонки парикмахеры кто обучается либо закончил курсы здесь в Канаде напишите мне пожалуйста в личные сообщения есть вопросы, спасибо
-
ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Збір йде повільно, но я вірю в те що ми сможемо зібрати всю сумма. Зібрано 50250 грн Потрібно 106036 грн.. Карта монобанку. 4441111138110758 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
Прибери своє тупе повідомлення Спочатку дізнайся, чим коригується слух при втраті слуху в дітей (і ти, тупе створіння, будеш здивоване, що це явно не слуховий апарат). По-друге - постити ще й обрізані довідки - така собі ідея. Адміни, заблокуйте цього шахрая, будь ласка.
-
Экзорциста как минимум
-
Добрий день можливо в когось є лишній акаунт Дордаш делівері щоб працювати в доставці бо там немає місця а убер заблокували
-
Привіт. Потрібна допомога,як подати Employment Insurance на допомогу по безробіттю,в чоловіка закінчився сезон хоче податись на фіг.допомогу і чи не вплине це в подальшому на отримання PR
-
Покривають як мінімум канали передніх зубів. Але найкраще запитати напряму в клініці, а не в чаті
-
Доброго дня маю таке питання , Скажіть будь ласка якщо роботодавець надає медичну страхувку чи при такому випадку не анулюється моє страхування від CUAET?
-
Добрый вечер) Ищу любую работу на зиму(подработки тоже интересуют) до этого работал на крышах но сезон закончился, ищут любую работу желательно не на улице, минимальное знание Английского языка.При хороших условиях готов уехать за город.Буду благодарен за любые предложения.