Ukrainian Edmonton
-
Девчонки парикмахеры кто обучается либо закончил курсы здесь в Канаде напишите мне пожалуйста в личные сообщения есть вопросы, спасибо
-
ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ Всім привіт. Моїй дитині 9 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був наприкінці ангіну. Після якогось часу я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря ,в результаті сказали що вона не чого не чути, пройшли купу обстежень,різних аналізів на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на все обстеження, лікування, аналізи я і так йшла в стрибок. Нам потрібен слуховий апарат він дасть шанс що вона чутиме.. Прошу дуже вас допомогти мені, я хочу, я молюся щоб вона надалі не відчувала себе не повноцінною. Збір йде повільно, но я вірю в те що ми сможемо зібрати всю сумма. Зібрано 50250 грн Потрібно 106036 грн.. Карта монобанку. 4441111138110758 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏
-
Прибери своє тупе повідомлення Спочатку дізнайся, чим коригується слух при втраті слуху в дітей (і ти, тупе створіння, будеш здивоване, що це явно не слуховий апарат). По-друге - постити ще й обрізані довідки - така собі ідея. Адміни, заблокуйте цього шахрая, будь ласка.
-
Экзорциста как минимум
-
Добрий день можливо в когось є лишній акаунт Дордаш делівері щоб працювати в доставці бо там немає місця а убер заблокували
-
Привіт. Потрібна допомога,як подати Employment Insurance на допомогу по безробіттю,в чоловіка закінчився сезон хоче податись на фіг.допомогу і чи не вплине це в подальшому на отримання PR
-
Покривають як мінімум канали передніх зубів. Але найкраще запитати напряму в клініці, а не в чаті
-
Доброго дня маю таке питання , Скажіть будь ласка якщо роботодавець надає медичну страхувку чи при такому випадку не анулюється моє страхування від CUAET?
-
Добрый вечер) Ищу любую работу на зиму(подработки тоже интересуют) до этого работал на крышах но сезон закончился, ищут любую работу желательно не на улице, минимальное знание Английского языка.При хороших условиях готов уехать за город.Буду благодарен за любые предложения.
-
🇺🇦Українці в Едмонтоні, готуйтесь до UCrazy Comedy Stand Up! 😁 Ми нарешті їдемо до Вас з нашими найкращими жартами та новим сміливим матеріалом😁 Для вас виступатимуть одні з найкращих коміків UCrazy: Юрій Наконечний – багатодітний стендапер з молодою тещею та американською візою. Посивів, бо памʼятає пломбір за 10 коп. та ковбасу за 2,20. У його рідному місті найкраща кава та найбільший страх москалів. Іванна Миколаївна – доцентка диванної кафедри в питаннях сексу. На разі займається тільки теорією. Раз попрактикувала, і вже сім років виховує сина. Її жарти про гаряче й не дуже, про жінок та чоловіків, та про Канаду очима імігрантки Алєкс Коцик – стендап-комік, засновник UCrazy, знявся в 40 фільмах (не в німецьких короткометражках). Поголив голову, щоб бути 10 з 10. Розповідає власні історії з життя, а люди вважають, що то жарти. Не залишає жодного глядача в залі без уваги Придбати квиток www. showpass. com/ukrainianstandup-nov26/ Давайте проведемо цей вечір вихідного дня разом!
-
Вітаю. Можливо хтось знає де можна купити нормальні гранати? Бо то вже з третього супермакету і усюди такий треш…