Ukrainian Edmonton
-
Ну де вьі, сколько вас ждать?
-
Доброго дня. Може є контакти ліцензійного фахівця ,хто перекладає офіційні документи з української на англійську
-
Всім привіт! Завтра, 20-го листопада, о 12:45 відбудеться кваліфікаційний матч Чемпіонату Європи з Футболу. Ми транслюватимемо гру в The Provinical Kitchen & Bar. Вхід безкоштовний. Беріть з собою друзів та приходьте підтримати збірну. Відкриття дверей: 12:15.
-
Друзі, а хто знає. Якщо у дитини і дружини закінчится ворк перміт скажімо через рік, як потім можна податись на новий, якщо дійсний буде тільки у чоловіка?
-
Добрий вечір! Може знаєте, хтось проводе навчання для водіїв тут на українській мові? за посібником
-
Напишіть мені, дам контакт. Як раз сьогодні було перше заняття
-
Доброго времени суток. В эти дни (отмеченные синим) я выезжаю по маршруту (второй рисунок с картой) на работу в Амазон (аченсон) в 18:20 на ночную смену до 5:30 утра. Выезд с адреса 10130 117 st nw. Кому по пути - пишите в личку. Стоимость «туда -обратно» 10$ с человека. Всем добра
-
Привіт. Отже, чоловік летить з сином в Едмонтон через Ванкувері. Я з доньками прилітаю пізніше. І не можу знайти гарну стиковку. Знайшла Франкфурт- Амстердам-Едмонтон. Питання , мені work в аеропорту Едмонтона посталять ? Чи треба у велике місто з початку ?
-
Бо бувають рейси з двома пересадками по Канаді. І ви мусити підійти і поставити ворк в першому аеропорту
-
work обовязково!!! потрібно поставити в першому аеропорті в Канаді. Немає різниці який буде перший чи Торонто,чи Калгарі,чи Едмонтон головне щоб в першому аеропорту при приземлені на території Канади!