Ukrainian Edmonton
-
Добрий. Маю таке питання. Маємо летіти 10-го березня, але речей багато, тож перед вилітом плануємо відправити частину речей поштою. Так як не маємо ще адреси замешкання, то не знаємо яку адресу вказувати. Плануємо поки що зняти житло через booking щоб далі шукати повноцінне житло. Але скільки займе пересилка навіть вгадати не можемо. Хтось так робив? Яку адресу вказував?
-
Українська ІТ компанія RemSoft.Dev шукає локального сейлз представника для розширення клієнтської бази. Досвід в продажах вітається. Звертайтесь в ПП для деталей
-
Доброго дня, виникає данна помилка, у кого будо таке? І що в данному випадку робити
-
Доброго дня, це не проблема зможете це зробити в аеропорту або спробуйте пізніше на сайті ще раз
-
Доброго вечора цікавить така ситуація прилетіла в Едмонтон по візі Multiple отримала ворк перміт медичний огляд пройшла якщо виїхати з Канади чи можна буде повернутися пізніше назад. Ніяких змін не буде в ворк перміт?
-
ворк перміт взагалі з виїздом в'їздом ніяк не пов'язаний. Ви ж на кордоні візу прикордоннику показуєте, а не воркперміт.
-
То я зможу без проблем повернутися назад в Канаду?
-
Ну якщо віза буде дійсна на той момент, то звісно.
-
Дякую) Гарного вечора)
-
Всім привіт 👋 Я - Даша 🌺, майстер з нарощування вій. Я з родиною прилетіла зі славного міста Запоріжжя до чудового Едмонтона. З ким ще не знайомі, обов'язково незабаром познайомимося. Люблю свою творчу справу і ставлюся до неї з любов'ю, вкладаючи душу від кореня до кінчиків вій 🥰 У війній сфері я з 2016р. Я прихильник якісного, естетичного нарощування. Була б рада запросити на цю процедуру. Працюю в центрі Callingwood. Посилання на мій аккаунт, підписуйся ⬇️ instagram.com/daridar_zp?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Дякую. У мене все добре. 😊
-
Якщо щось потрібно -дайте знати!
-
Я не про то, я про те що коли людина заїхала, отримала перміт і потім без нього виїхала, то назад вже можуть не пустить..
-
А як тоді вас перший раз пустили коли ви його ще не отримали?😁
-
Без work permit можуть не впустити, якщо виїхати без нього.. Наскільки я розумію.
-
А «чувак» Вам не сказав що віза це дозвіл на в’їзд в країну а ворк перміт це дозвіл на роботу в краіні???
-
Так я саме про це! Людина може і не отримувати ворк перміт і мати мультівізу.
-
Ну мені так чувак сказав, який оформляв work permit
-
Душно шось так стало
-
В мене знайома з мультивізою їздила на відпочинок: при виїзді проблем не було, однак коли поверталася до Канади офіцер запросив ворк перміт. Він вимагав саме оригінал, а не копію (яку вона при собі мала). Так, що так- на роздум
30 Jan 2023, 02:31
1028/18313
about 6 hours ago