Ukrainian Edmonton
-
Районы МакКернан Хейзелдин Cloverdale Эмблсайда Виндзор Парк Summerside Тервиллегар Таун. Bonnie Doon Подскажите кто живет в этих районах насколько я верно составила список ? Спасибо )
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
ріелтор не може допомогти з іпотекою. вам потрібен іпотечний спеціаліст, який працює з кількома банками.
-
Продам відповіді на тестові завдання на 4 клас (Таксі)
-
Шукаєте додатковий пасивний дохід? У нас вільний графік онлайн. співпрацюємо з американською компанією modern nature. Все легально. 2-3 год в день, працюємо з телефона. Кому цікаво , звертатися будь ласка в приват !
-
Пропонуeмо послуги за адекватну Bартiсть: Єдмонтон 🏢 Перевезення меблiв (Cклад )🚚 3ycтpiч 3 IKEA,футбанк /тощо Організуємо пeрeїзд 🛻🛻 3ycтpiч з aероnopту ✈️ 3ycтpiч з Kaлraрi /тошо Привеземо / вiдвеземо Прачюємо в буднi 3 17.30-20.00 Tа виxiднi 24/24 Bартiсть пo мiсту вiд 50-60CAD, окраїна / за місто - по домовленості. Пишiть/дзвонÌть #тpaнcрередмонт #доставкаедмонтон #зустрічаеропорт #трансфер #перевезенямеблів #доставкамеблiведмонтон + +1 (647) 278-5395 Сергій
-
Провожу бесплатные вводные занятия для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ👩🏼💻 Подойдет даже для новичков, кто хочет освоить востребованные IT-навыки и провести время с пользой. После записи вы сможете получите два бесплатных практических курса по Roblox и нейросетям, где создадите объекты и научитесь основам программирования☝🏻 Пишите, кто хочет попробовать и получить ссылки🙂
-
Доброго дня, підкажіть де продається какао?
-
Доброго дня, є в save on food, для пиття, для випічки є у Freshco
-
Мені не щастило на нього, я довго шукала саме какао, а не гарячий шоколад, де одразу і цукор (такого і правда багато)