Ukrainian Edmonton
-
Не брехати? Хто Ви така мені? Моя мама? Ви знаєте як я працюю, щоб робити такі судження? Свої домисли тримайте при собі. Якщо дійсно цікаво - напишіть приватно. А Ви вирішили публічно провести розслідування та відкрити "аферу" року 🤦 Людям важливо зекономити час та гроші більше ніж дізнатись чи є людина офіційним чи не офіційним представником....
-
Я нічого не випрошував та ніколи не казав, що ми бідні українці. Я тільки один раз взяв матрас і продав його! Інші речі я брав до своєї хати. Не хочу більше виправдовуватись. Займіться своїм життям, не лізьте до мене. Можете радити іншим людям як і що зробити безкоштовно! А не треба мене звинувачувати у якихось термінах.
-
як я зрозуміла Александр пропонує послуги перекладу, а не видачу самої посвідки і тд. а при чому тут страхова до послуг перекладача? ви наймаєте людину яка допомогає вам з перекладом і з умовами співрпаці ознайомлені ви і перекладач. до чого тут страхова яка повина бути згодна з тим що ви платите перекладачу за його послуги?
-
А зачем аппоинтмент если все и так за 10 минут делается, онлайн?)
-
В мене була ситуація, що була тільки дебетова карта, тому треба appointment і оплачувати в самій страховій( онлайн не вийшло все зробити)
-
До того, що він скрізь пише , що співпрацює зі страховою. А це вже брехня. І якщо ви не в курсі, то при співпраці обидві сторони мають знати умови цієї співпраці і бути згодними з ними. Якщо ж одна сторона взагалі про це не в курсі, то про співпрацю не може йти мови. Пропонувати свої платні послуги - це нормально. Брехати - оце вже ні.
-
Якщо виникнули проблеми з електрикою авто і не тільки , звертайтесь до кваліфікованого спеціаліста. Вирішує складні проблеми. Є можливість виїзду. Телефонуйте (416)276-3693
-
Привіт! Напишіть в Гуглі: LRT Schedule Edmonton І Вам видадуть розклад.
-
Срочно,по такой цене до конца месяца приму 3 девочек 😉🎀 #edmontonREKLAMA
-
Всім привіт! Вже 24-го листопада відбудеться чергова вечірка в самісінькому центрі нічного життя Едмонтона - на Whyte Ave 💃🕺 Приходьте щоб відпочити, потанцювати, натерти мозолі та зірвати голос після важкого робочого тижня. Готуйтесь запалювати під DJ QBO та DJ Ozzy. 50% від прибутку на потреби армії. Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час. Початок: 22:00 Локація: Bocha Premium Lounge. Вхід: 15$, 18+.
-
Що за музика буде?
-
7:40
-
Провожу для детей бесплатные пр. уроки для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Также после записи вы сможете получите два бесплатных практических курса по нейросетям и основам программирования☝🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочки🙂
-
-
Ведется нaбор людей нa удaленную рaботу в сфере aрбитрaж криптовaлют💲! 💰 Возможность зaрaбaтывaть от 100$ в день и совмещaть с основной рaботой ✅ Время нa рa6оту: 1-2 чaсa в день ✔️Предостaвляем обучение 👍 Гaрaнтировaннaя прибыль уже нa этaпе обучения 📌 Взaиморaсчет по итогaм недели
-
⚡️BLACK FRIDAY⚡️30% OFF ON CONCERT TICKETS from NOV 23 till NOV 26 🔥 ◾️Тільки з 23 по 26 листопада ◾️знижка -30% на квитки улюблених виконавців. 📅 НЕ ПРОПУСТІТЬ ТАКУ МОЖЛИВІСТЬ ЗАОЩАДИТИ 🖤 👩💻 Use your promo code 👉🏻November2023 for discount