Ukrainian Edmonton
-
І допоможу як можу з контактами по роботі
-
Добрий день. Зроблю пост ще раз. Допоможу зробити SIN, відкрити банківський рахунок, пройти мед огляд, можливо знайти роботу. Всім хто цього потребує в Едмонтоні. Заправляйте машину і поїхали. Все інше від Вас. Заплатіть стільки скільки вважаєте за потрібне. Хорошого дня, Українці.
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02M6nsz6tai4poSkvtJnet2kRHAjNfXjdZvWuLuzve2bto47ktB3n8wDsYWZK8gTVEl&id=100008720251305&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f
-
Найяскравіші представники нової української сцени анонсували тур North America Антон Wellboy, Олег SHUMEI та YAKTAK сьогодні в Edmonton! Thursday, January 12th, 2023 Виручені кошти підуть на підтримку України в благодійний фонд Help Heroes Of Ukraine Квитки на bomond #standwithukraine
-
Доброго дня! Я не чую маю слухова апарату. Я шукаю роботу пакувальних, гуртовой торгівлі, складальних та інших вакансії і житло? Будь ласка допоможіть мене роботи.
-
Всім привіт! Прилітаю 17 січня до Едмонтону! Ніяких чітких планів ще нема. Якщо є люди, що теж прилітають в січні/лютому, треба кооперуватись, пишіть в особисті! За будь яку допомогу (з прихистом/ роботою) був би вдячний дуже (також грошима, вони в мене є, але небагато 😁)! Дуже сподіваюсь заселитись до готелю на 2 тижні безкоштовно.
-
💥💥💥 Доброго дня, ЕДМОНТОН!!! Ми їдемо до Вас з УКРАЇНСЬКИМ СТЕНДАПОМ, в якому будуть смішні перевірені жарти від коміків з Калгарі 🇨🇦 Якщо хочете підняти собі настрій та весело провести час з друзями, але не знаєте де і як це зробити, то ми знайшли відповідь на це питання😉 Запрошуємо на наш стендап вечір від першого українського стендап клубу в Канаді🇺🇦 Вхід тільки по завчасним резерваціям місць в нашому діректі ІНСТАГРАМ @standupavangard 💬 Чекаємо Всіх,нам вже не терпиться побачити посмішки на Ваших обличчях 😊 📍Місце: «The Leaf Bar & Grill» 9016 132 Ave NW, Edmonton. 🗓️Дата: 05.02.23 🕰️Час: 18:00 💰Вхід: $25
-
Привіт Іса, доброго дня тобі. Я щойно отримав ваш номер від мого агента, який опублікував моє майно на ринку Facebook, я говорю про майно в Орандж Сіті, Флорида
-
Смотря какой обьем
-
Кэш тут не используют как вариант платить европейской картой конвертировать получается так же
-
👇👇👇 НАШІ ПОСИЛАННЯ: 1. Канал с інфо t.me/UKRinCA 2. Головний чат t.me/UKRinCAN 3. Чат адаптації в Канаді t.me/UKRinCAN_2_0 4. Чат авто в Канаді t.me/UKRinCAcar 5. Чат Калгарі Альбера t.me/UkrInAlberta 6. Робота Калгарі t.me/WorkCalgary 7. Робота Ванкувер t.me/UkrWorkVanc 8. Поїздки на відпочинок до Банфу з Калгарі t.me/UKRinBanff 9. Uber Eats Calgary t.me/UkrUberCalgary
-
Про это автор не спрашивал. Но это должно быть априори понятно. Плюс, при заполнении декларации будет же вопрос этот.
-
Снять наличку (75%) привезти в евро. Остальное (25%) на карте оставить для оплаты в магазинах. Потом, при открытии счета перевести в КАД и положить на счёт. Снимать с карты (у меня была Испания) не выгодно. Свифтом - тоже не выгодно
-
Переважно робота, як робота. Залежно у якій сфері ви плануєте її шукати. Вам насамперед потрібно знати англійську, адже навіть якщо у вас на роботі будуть українці, це не означає що їх викликатимуть кожного разу щоб пояснити вам якусь роботу чи помилки. Роботу зараз важко знайти із кількох причин. 1- наплив новоприбулих;2- зараз холодно, тому в цей період люди стараються триматись роботи;3- погане знання мови;4-відсутність сертифікату якщо це якась «новорочена посада»;5- погано складене резюме;6- відсутність власного транспорту або можливості добиратись. Також є кілька видів прийому на роботу. 1- надіслане резюме, пройдена співбесіда;2- якщо ви приходите самі і роздаєте резюме, продовження аналогічне першому; 3- знайшли оголошення по телефону, вас одразу запрошують на «оглядини», якщо ви підходите то вам починають пояснювати обов’язки; 4- якщо хтось із ваших знайомих десь працює, та порекомендував вас( це ,мабуть, найлегший шлях). Головна проблема це будівництво і тд. Адже є періоди коли високі морози, тому ви вимушені сидіти вдома і будівництво зупиняється. Багато у кого є вимогою мати наявність транспорту, що викликає також ряд проблем, якщо це можна так назвати. Якщо ви летите одні, та оформлюєте допомогу,важко знайти авто до 3к$, крім того якщо вам вдається його знайти, швидше всього воно буде трішки стареньким. Вам потрібно обміняти або зробити канадські права. Звідси випливає, ви здаєте тести та отримуєте 7 клас якщо не помиляюсь, (5 і 7 завжди плутаю, та не можу ще запам’ятати, не судіть якщо зробила помилку), при якому ви не можете водити авто самостійно, біля вас повинна бути людина із повним класом протягом року, якщо вдається зробити повні права, це добре. Потім вам слід оформити страхування, відремонтувати машину, якщо це потрібно та пройти тех огляд, якщо цього вимагає страхова компанія. А це все гроші і не Малі. Тому вирішуйте чи є проблеми в працевлаштуванні