Ukrainian Edmonton
-
Привіт, друзі. Мене звати Анна. Декілька місяців тому я писала пост про індивідуальні і групові заняття з української мови для діток від 5-ти до 12-ти років. І зараз я хотіла б нагадати про це трішки. Коротко про себе. Народилась і виросла в Україні, закінчила університет за спеціальністю «Інженер-метролог». Також польський вуз за спеціальністю «Міжнародний туризм». Але покликання моє не в цьому, а у навчанні діток мови. Я дуже люблю проводити час з дітками, а ще більше - проводити цей час з користю. Репетиторську діяльність я розпочала ще в Україні, продовжила в Польщі і зараз роблю улюблену справу в Канаді. Я працюю з дітками різного віку. Наймолодшому хлопчику - 6 років, найстаршій дівчинці - 12. Дітки всі дуже різні, тому програму підбираю індивідуально під кожного учня. Є діти, які народились і виросли вже в Канаді і українську лише починають відкривати для себе. Є ті, хто приїхав нещодавно, але не хоче забувати рідну мову, тому продовжує вивчати українську. Заняття проходять різноманітно. Ми читаємо книги, граємо в інтерактивні ігри, пишемо, розмовляємо. Зі мною не буває нудно і нецікаво. Нам з учнями завжди весело, але працюємо продуктивно і плідно. Я запрошую у світ вивчення української мови, яку ваші дітки полюблять і не забудуть. Прошу написати в особисті за подробицями. Всім гарного дня і з прийдешніми святами☺️
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
Подскажите пожалуйста, если пересадка в Торонто и нужно с детьми переночевать , красный крест в аэропорту может помочь в этом или нет? Как сейчас это , кто знает может?
-
Любі мої безмежно вдячна вам за підтримку. Чоловіка у вівторок будут перевозити до Києва і вже там буде операція скільки вона коштує ще не відомо. Но шлях буде довгим ,потім ще реабілітація. З вашою допомогою назбирали 30 000 грн. Мій чоловік отримав серйозні наслідки під час бою, він різкував своїм життям ради Вашого та нашого спокію. Прошу не залишайте без чоловіка та батька. Адже одна ваша не випита кави може врятувати його... Я не мою можливості адже в нас ще є дитина.. тому різна допомога хоть це матеріальна або репостом. Всім дякую за увагу 5167619610273042 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Вчора приїхав до Едмонтона, с собою 400$, чи може хтось допомогти з житлом будь ласка?🙏
-
Прохання порекомендувати адекватного лікаря в волк ін клінік. Хто звертався і отримав реальні рекомендації щодо вирішення проблем із здоров'ям, а не тайленол та знеболювання.
-
Дякую, спробую потрапити
-
Dr Osman у Remedium Medical Clinic. Але до неї важко потрапити, бо в неї завжди повно пацієнтів по запису. Але ми якимось чином потрапили до неї walk-in. Вона дуже ретельно веде пацієнтів і направляє на усякі аналізи/обстеження. Навіть якщо ви й не скаржилися на щось, а загальні аналізи їй чимось не сподобалися, то вона вас направить і на УЗД, і на КТ і на все необхідне.
-
Отель
-
Спробуйте трохи пізніше. Якщо отець знаходиться у центрі міста.
-
Не відповідають
-
142 Meadowlark Health Centre 156 St. &, 87 Ave NW, Edmonton, AB T5R 5W9 - адреса вірна?
-
З 12 години пробую нон стоп
-
З 12 дня пробую дозвонитися
-
Цю ніч був в тому готелю
-
Так і зробив
-
А якщо почекати до 14:00, а потім поїхати на автобусі до того готелю, який вони рекомендують. А звідтіля знов дзвонити.
-
У різних групах Фейсбука (для українців в Едмонтоні) часто публікують оголошення, що шукають людей на підселення. Наприклад, коли у двокімнатній квартирі живуть 2 різні людини. Тож, думаю можна спробувати з ними домовитися, що зараз заплатити трохи, а решту - після отримання допомоги