Ukrainian Edmonton
-
А якщо почекати до 14:00, а потім поїхати на автобусі до того готелю, який вони рекомендують. А звідтіля знов дзвонити.
-
У різних групах Фейсбука (для українців в Едмонтоні) часто публікують оголошення, що шукають людей на підселення. Наприклад, коли у двокімнатній квартирі живуть 2 різні людини. Тож, думаю можна спробувати з ними домовитися, що зараз заплатити трохи, а решту - після отримання допомоги
-
Продам лижі 160см 70$
-
Вітаю. Може в когось є контакти перевізників. Треба переїхати з квартири на квартиру меблів і речей не мало назбиралось. Тож потрібна і машина і помічники. Вихідний день. Дякую
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка як можна записатися до складу меблів для новоприбулих.Бажано як зареєструватися. Дякую
-
Залишайся вдома в компанії (Kelly service inc) Неповний робочий день Обслуговування клієнтів Службовець із введення даних/нарахування заробітної плати (Почніть вже завтра!) Оплата: 600 доларів щотижня Понеділок-п'ятниця: 4 години/день Досвід не потрібен! Ми Т
-
Вітання громадо. Виникла прикра ситуація. Підписали контракт на оренду квартири в компанії BOARDWALK (West Ebmonton Village) менеджер показував нам квартиру і сказав, що квартира буде ідентичною тільки з другої сторони будинку. Довірившись йому, ми підписали контракт не перевіривши основної квартири. На запит показати план менеджер відповів, що його немає. По факту ми отримали абсолютно іншу квартиру. Можливо в когось була подібна ситуація і зможе щось порадити. Дякую. Всім Добра!
-
День добрый! 👋 Ищу людей на отдаленный труд🚀 Обучение беcплатное ✅ Никаких денег заранее c ваc брать я не буду 🙅 Мой интереc это труд на меня под % 💯 Сфера деятельноcти-Арбитраж Криптовалюt Кого заинтереcовало жду в лc
-
Можна просто обміняти.
-
Українські права можна просто обміняти, 44$