Ukrainian Edmonton
-
Продам лижі 160см 70$
-
Вітаю. Може в когось є контакти перевізників. Треба переїхати з квартири на квартиру меблів і речей не мало назбиралось. Тож потрібна і машина і помічники. Вихідний день. Дякую
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка як можна записатися до складу меблів для новоприбулих.Бажано як зареєструватися. Дякую
-
Залишайся вдома в компанії (Kelly service inc) Неповний робочий день Обслуговування клієнтів Службовець із введення даних/нарахування заробітної плати (Почніть вже завтра!) Оплата: 600 доларів щотижня Понеділок-п'ятниця: 4 години/день Досвід не потрібен! Ми Т
-
Вітання громадо. Виникла прикра ситуація. Підписали контракт на оренду квартири в компанії BOARDWALK (West Ebmonton Village) менеджер показував нам квартиру і сказав, що квартира буде ідентичною тільки з другої сторони будинку. Довірившись йому, ми підписали контракт не перевіривши основної квартири. На запит показати план менеджер відповів, що його немає. По факту ми отримали абсолютно іншу квартиру. Можливо в когось була подібна ситуація і зможе щось порадити. Дякую. Всім Добра!
-
День добрый! 👋 Ищу людей на отдаленный труд🚀 Обучение беcплатное ✅ Никаких денег заранее c ваc брать я не буду 🙅 Мой интереc это труд на меня под % 💯 Сфера деятельноcти-Арбитраж Криптовалюt Кого заинтереcовало жду в лc
-
Можна просто обміняти.
-
Українські права можна просто обміняти, 44$
-
Бо не всі провінції прийняли таке рішення
-
🪙 You can buy verified VCC Virtual Credit Card in my shop Personal and Business Accounts Plaid | Discover | Arvest | Oxygen | BOA Chime | Truist | Capital one | Ally | Suntrust Vanguard | Citizens | Fidelity | Marcus | Merrill M&T | US | TD | PNC | Fifth Third Bank | 53 com Desjardins | Barclaycard | BankWest | CIBC | First Bank Amex (American Express) | Citibank | Chase | PayPal NAVY Federal | Schwab | BOFA (Bank Of America) | HSBC | Apple Card WhatsApp +48694021094
-
Термін змінюється, але наступні видають без перездачі.
-
Добрий ранок. Питання про догляд дітей після школи Daycare. Хто має досвід в цьому питанні? Як зареєструватися до цієї програми?
-
Зовсім скоро новорічні свята!🎄✨ ⠀ Запрошую вас на художній онлайн майстер-клас. Разом з дитиною ми намалюємо чарівного дракона, символ 2024 року. Мене звуть Анастасія Кириченко, я – міжнародний педагог живопису та малювання. ⠀ Моє завдання у ці передноворічні дні – подарувати дітям відчуття казки та сприяти розвитку таланту. Зі мною дитина легко зробить перші кроки у творчості і, продовжуючи заняття, зможе підвищити свою майстерність. ⠀ Тривалість новорічного майстер-класу 2 академічні години. ⠀ Час підбирається індивідуально для кожного учасника! ⠀ Вік від 5 років ⠀ Набір відкритий, залишилося 15 місць до Нового року.