Ukrainian Edmonton
-
Доброго ранку, можливо у когось була така ситуація, я подала на Alberta Health Card, сказали очікувати приблизно місяць через свята, але якщо мені потрібно в лікарню, то де я можу дізнатись номер цієї карти?
-
Підкажіть будь ласка, на який саме номер потрібно телефонувати?
-
Добрий день знаю що відкрився новий Укр магазин є в когось адреса?
-
Может кто-то знает кто сдает квартиру до 1100$? Сейчас начались выходные и праздники и просмотр можно зарезервировать только на январь, а мне выехать до 30 декабря нужно.
-
Краще не орендувати квартиру завчасно, не відвідавши її особисто. Вже багато було постів-розчарувань. Коли людям обіцяли одне (часто - самі ж українці) і слали досить красиві картинки (фото квартири), а по приїзду виявлялося, що стан просто жахливий. Або вентиляція не працює, або таргани, або бомжі постійно в під'їзді ночують і тд. А потім, якщо вирішите розірвати договір - ще й заплатите доволі немалий штраф. Зніміть краще щось недороге на AirBnb на тиждень-два, поки шукатимете житло. Ось на якості житла на Airbnb можна зекономити - вибрати щось найпростіше, бо це ж тимчасово.
-
Ищем работников на полный рабочий день в Канаде. Вам нужно проводить всего час или меньше в день в любое время и в любом месте. Базовый оклад 1800–3500 канадских долларов (без учета бонусов) Компания также предлагает ежедневные комиссии в размере от 300 до 500 канадских долларов. Если интересно, напишите мне. Спасибо
-
Доброго дня де можна замовити квіти з доставкою? Знаю що є Укр магазин є посилання ?
-
Доброго дня Випікаю Різдвяні Калачі Тісто на маслі, цукати та родзинки настояні на ромі. Макова начинка з цитрусовим нотками. Горіхова начинка на основі грецького та мигдалевого горіхів. 40$ за великий 1100г 20$ за маленький 550г В наявності 1 маленький 1великий. Якщо сьогоні замовете то вже завтра ваш калачик буде готовий) Тл.5879372421 Доставка по Clareview +- 4км безкоштовна. Всіх з наступаючими святами!!
-
А де ви знаходитесь?
-
Зустрічі в Едмонтоні. Різні локації, але всі приблизно в даунтауні або поряд. Якщо плануєте відвідати, напишіть мені свій імейл, я в неділю розішлю всім точну адресу