Ukrainian Edmonton
-
Поки що такого немає. Наразі якщо хочете залишитися у Канаді, потрібно отримати pr раніше ніж закінчиться ваш wp. Або по закінченню вашого open wp шукати компанію яка зможе вам зробити closed wp і тоді теж можете залишитися, але це теж тимчасовий варіант
-
До чого увага? Ви сертифікований спеціаліст і надаєте послуги на всіх закоханих підставах? Про що взагалі ваше "увага"? Які курси, такі і учні ) а дівчина непогана. І хто знає взагалі що у неї за обставини.
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 27-28 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Кому ще потрібні були філери, ботoкс ,ліполітики, полінуклеотиди, біоревіталізанти, cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Щеплення в Дію Без предоплат C O V I D Пишите
-
звертайтесь
-
Я працюю з перекладами
-
Доброго дня народ . Я з дружиною хочемо вискочити у останній вагон так сказати потягу по програмі. На разі ми в Ізраїлі . Дружина має громадянство України,я ні. Всі документи робили на її паспорт . Вона получила візу воркер ще десь в травні. Я як розумію лечу з нею багажом . Як я зрозумів ми мусимо в аеропорту получити візу на перебування в Канаді ( ну про три роки) і вона і я. Багато читав на різних форумах що треба ще робити якусь страховку життя і відкривати банківський рахунок. Ми хочемо прилетіти оформити всі документи,повернутись і вже літом переїхати з кінцями. Що з вище сказаним я зрозумів не правильно? Чи дадуть нам ту візу? Які на далі дії. А то багато людей кажуть різне.
-
Питання про які точні дії в самій Канаді? Що робити якщо не дадуть візу ? Що робити після того як дадуть її? Шо там з банком та страховкою а то не дуже ясно
-
Громадяни Ізраїлю мають Бех віз з Канадою.