Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт. Вітаю з Різдвом. Підкажіть будь ласка як доїхати в шервуд парк на громадському транспорті ? В мене є проїзний в Едмонтоні але я так розумію то він не підходить для поїздки в Шервуд? Яку картку треба мати щоб туди доїхати ?
-
Шукайте на маркетплейсі Або в Ікеї
-
Дякую. Тобто просто показую прохідний на грудень і даю один бакс ? Дякую ще раз
-
Просто показуєте проїзний і ще доплачуєте 1 долар. В Альберт так само. Дадуть квиток, на ньому буде година до якої він дійсний. Якщо час вийде то знову просто +1 долар, щоб вернутись.
-
Хто знає, чи відкриті зараз якісь продуктові магазини або супермаркети?
-
Закриті
-
Свято наближається! А це означає, що треба розказати вам про нашу Новорічну програму і чому краще цю ніч провести разом з нами 🎉 Відкриття дверей, святкова вечеря і конкурси з призами від наших партнерів розпочнеться о 21:00, а Юлія Семчук допоможе зробити наш вечір і дійсно святковим. О 22:00 для вас виступить гурт Mriya Band каверами на всі нам улюблені пісні. Пізніше на нас чекатиме привітання президента на великому екрані, піднімемо келихи, наповнені ігристим і зустрінемо Новий Рік разом, у великому родинному колі, з друзями🥂 DJ QBO запалить для нас після опівночі і гратиме найкращі хіти всіх часів💃🕺 Нагадаємо, ціна входу в Новорічну ніч + келих ігристого і welcome drink — 40$. Ціна входу з банкетом (їжею, келихом ігристого) — 99$ (+GST). Кількість місць обмежена. Підвищення ціни відбудеться 26-го грудня після 12:00. Якщо ви плануєте зустріти Новий Рік за столом - рекомендуємо бронювати місце завчасно. Подробиці в приватних! До зустрічі🫶🏻
-
Dashmart, сьогодні там замовляла доставку і поклали листівку з їх годинами роботи, до 2 ранку працює
-
А цей SIN я вже роблю як я зрозумів по місту де я буду знаходитись в Service Canada ? Чи десь теж в аеропорту ?