Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт . Збираємося по CUAET з візою visitor multiple в Канаду у лютому щоб вчасно отримати Work Permit . Але ми тільки на тиждень і летимо у Європу поки що назад . Чув що можуть відправити онлайн отримувати . Можливо хтось володіє більше інформації з цього приводу. Летимо у Торонто Гамільтон
-
В готелі зустрічав людей, яким допомога не приходила. З розмови зрозумів, що вони тільки за грошима приїхали, бо казали, що мають білети назад, а грошей ще нема:) так що майте на увазі, що може бути не все так швидко
-
Я теж туди летів, був прикольний офіцер, все швидко зробили, без проблем
-
Мені і знайомим, за 5-7 днів прийшли
-
Так, досить багато людей чекали на допомогу місяць і більше. Тому їхати лише за грошима - такий собі варіант
-
Відповіла в особисті
-
Мені за 4 дні, знайомим - за півтора місяці. Ми отримали ворк перміт в аеропорту без проблем. Але не всім зараз його дають в аеропорту. А на допомогу без ворк перміту не вийде податися
-
Друзі , дякую за ваші відповіді. Ми не будемо подаватися на допомогу. Ціль отримати ворк перміт і все поки що . Тому що строк до кінця березня. Буде трохи шкода якщо не дадуть одразу в аеропорту бо 100 відсотків що до літа повертаємося у Європу. Поки що такі обставини.
-
Кажуть на час розгляду заявки не бажано Канаду покидати
-
То можете ще спробувати такий варіант, якщо не дадуть ворк перміт одразу по прильоту - оформіть заявку онлайн, вказавши адресу когось із знайомих, щоб їм надійшли ваші work permits. А потім вже вам їх якось перешлють.
-
Питання. Де можна поїсти куті
-
Не бажано, але краще вже так, якщо вам терміново треба буде повертатися у Європу, а в аеропорту ворк перміт не видали. Але якщо у вас у заявці було вказано, що бажаєте працювати, то з великою вірогідністю вам дадуть ворк перміт по прильоту. Якщо вказували , що не бажаєте працювати - швидше за все не дадуть (хоча раніше давали усім, а ось зараз - ні)
-
Галочку точно ставили і заздалегідь пройшли медкомісію.
-
Доброго дня пані та панове, питання. Чи законно зберігати машину без реєстрації (номерів) на моїй не критій парковці під домом чи ні? Я ще чекаю на водійське посвідчення але вже планую купити машину, чи це можливо, законно?
-
Не бачу нічого протизаконного
-
Доброго вечора а по якій адресі Ви міняли права
-
Маю на увазі машина без номерів це адекватно чи ні
-
Я не міняв а робив нові
-
Ні я чекаю з 7 класом ще пару місяців щоб здати на gdl
-
Авто можна придбати без посвідчення. А чи є у вас папірець interim driving licence, бо він видається, поки чекаєте на пластик і прирівнюється до пластику.
30 Jan 2023, 02:31
11100/18352
about 5 hours ago