Ukrainian Edmonton
-
Кто-нибудь живет в КАНАДЕ 🍁 Для хороших новостей {OR} Хорошая возможность {OR} Наш отель 🏩 ищет новых членов {мужчин и женщин} Виды работ и обязанности - Ассистент по бронированию отелей -Аналитик данных отеля -Удаленная работа (фриланс) Тип работы и все могу выполнять готовую работу в любое время в любом месте -МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ [Требуется проживание в Канаде]. "Волны зарплаты" -Базовая зарплата = 1 800 - 3 500 канадских долларов -Работать может любой желающий, старше 22 лет# Дополнительная информация "PM"
-
всем привет, может кто поможет перевести юсдт в рyблu? сама не справлюсь!
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка якісь програми для PR, в яких мінімальні строки для подачі заяви. Тобто, щоб треба було відпрацювати не більше року та мати змогу податися на PR (не висококвіліфіційному робітнику). Знаю, що така програма є в Онтаріо, але не знаю як вона називається
-
Підкажіть, де залиті безкоштовні катки в Едмонтоні?
-
Victoria Park дуже класно!!! В минулому був більший в Гавриляк Парку, але він на реконструкції
-
Можливо можете точку на карті дати? Буду вдячна
-
А де саме в парку? Бо я не дуже орієнтуюсь, але знаю, що він великий
-
Ви на авто? Бо без, довго пішки прийдеться
-
Мені здається цей чатбот дебільний мене забанить за посилання, шукайте "Victoria Park Skating Oval"
-
Можливо. Дякую. Перевіримо Бо по графіку в гугл саме середа з вечора, а так з 10 ранку
-
Ймовірно, що працює, він може бути закритий лише якщо роблять щось з льодом, а це не на цілий день
-
Знайшла І це ж треба, саме в середу з 7 вечора 🤪 зібрались з дітьми вдень покататись
-
Тоді добре, там парковка безкоштовна зовсім близько