Ukrainian Edmonton
-
РФ гроші? Якщо так, то це чудово!
-
Paysend. Мобільний додаток
-
Є знайомі в Едмонтоні? Напиши в особисті, можливо зможу якось допомогти, чи порадою, чи підвезти!
-
На даний момент з України кошти відправити по суті можна лише для оплати лікування і перевезення та поховання покійних , але якщо в вас є українська банківська картка то ви можете внести кошти на рахунок і розраховуватися нею будь де і будь за що, але в межах добового та місячного ліміту, межі лімітів доступні в мобільних додатках вашого українського банку .
-
Всім привіт. Ми сімʼя з України, двоє дорослих і дитина 15 років. Шукаємо житло на перший час, щоб згодом орендувати на довгий термін. Тому якщо ви б хотіли змінити своє житло і вам до кінця оренди залишилось 2-3 місяці ми б хотіли розглянути ваш варіант. Будемо раді розглянути всі варіанти.
-
Мої вітання українцям в Канаді від українців з Буковини❄️☃️🌲☃️
-
Тримайтеся там!
-
Вітання з Києва!
-
Хто віддає 14 лютого з Варшави в Канаду? Варшава - франкфурт...калгарі... Єдмонтон? Відгукніться
-
Добрий день, спільното. Хлопець шукає кімнату в оренду з 20.01, було б дуже гарно знайти недалеко від West Edmonton Mall
-
З Новим Роком! Звідки можна подивитись феєрверк у Едмонтоні?
-
На маркетплейсі бачила, віддають безкоштовно 2 різні є
-
Хтось продає прінтер?
-
Добрий день. Питання з приводу отримання нового ВП на основі очікування рішення про PR. Якщо я використовую провінційну програму AOS. Як рано я можу податись і отримати ВП? Чи можу я зробити це зразу після подачі на номінацію від провінції? Чи можу я це зробити після отримання номінації? Мені сказали що це можна зробити тільки після того як подамся з номінацією на ПР і дочекаюсь якийсь номерок. А це займає багато часу Дякую #pr
-
☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: 📺 Актуальні новини; 🧰 Отримання PR, допомога з перекладом документів; 🏡 Допомога в пошуку житла; Від українців – українцям. Welcome to Canada