Ukrainian Edmonton
-
Добрий день, спільното. Хлопець шукає кімнату в оренду з 20.01, було б дуже гарно знайти недалеко від West Edmonton Mall
-
З Новим Роком! Звідки можна подивитись феєрверк у Едмонтоні?
-
На маркетплейсі бачила, віддають безкоштовно 2 різні є
-
Хтось продає прінтер?
-
Добрий день. Питання з приводу отримання нового ВП на основі очікування рішення про PR. Якщо я використовую провінційну програму AOS. Як рано я можу податись і отримати ВП? Чи можу я зробити це зразу після подачі на номінацію від провінції? Чи можу я це зробити після отримання номінації? Мені сказали що це можна зробити тільки після того як подамся з номінацією на ПР і дочекаюсь якийсь номерок. А це займає багато часу Дякую #pr
-
☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: 📺 Актуальні новини; 🧰 Отримання PR, допомога з перекладом документів; 🏡 Допомога в пошуку житла; Від українців – українцям. Welcome to Canada
-
Добрий день! Чи можна мені подовжити паспорт вже зараз, якщо він закінчується в листопаді, але мені треба подовжити і податися на ворк перміт негайно в березні по новому закону Канади це остання дата подовження ворк перміту. В мене 1 рік ще в запасі не використаний ворк перміт, то хочу податися на 2025 рік. Дякую за допомогу.
-
Его можно просто продлить на три года если паспорт действует?
-
Понял, ну я в принципе так и думал , потому что снимали ограничение жене и они продлили срок на три года, тогда можно будет в марте всем кто уже тут продлиться на три года, верно ?
-
А разве может быть кто то у кого осталось меньше года?
-
да, старый продлили где то на месяцев 7. А мой если получится то продлят на год тогда)
-
ну не знаю, я когда жене ограничения снимал, ей дали пермит на три года с момента снятия ограничений) посмотрим подам себез в феврале тоже на снятия ограничений) Вопрос только что со стади пермитом делать)