Ukrainian Edmonton
-
А начальник за это деньги платит ?
-
не слышал, но к примеру если ты нужен этой компании то они смогут и на условиях закрытй ворк пермит сделать)) им же лучше)) знают что не уйдешь) и зп могут не поднимать) потому что у тебя вариантов нету)
-
А правда что есть такое что если ты щас работешь то можно онлайн делать новыц ворк пермит что типа ты продолжаешь здесь работать и от раьотодателя ничеине надо ?
-
А вообще это ж на кого попадете, все рабтодатели разные есть, от того что это канада не говорит о том что тут скотов нету) Тут трудовой кодекс немного позади европейского)))
-
у меня на работе к примеру, много людей из месики работают по закрытому ворк пермиту, думаю платит им за оформление всмех документов. даже слышал что он помогает жилье оплачивать. Что это его обязанность! Правда их там по несколько человек в одноай квартире живет
-
Запросто. В тих, у кого термін дії паспорта закінчується в цьому році. Людина могла приїхати в 2022 і отримати ворк перміт до кінця дії паспорта, наприклад, до червня 2024
-
Якщо я не встигну, а чоловік встигає до березня, я можу після березня податися на підставі що в мене чоловік з ворк пермітом ? Собі зробить теж ворк перміт хоч на парт тайм
-
Чекати день два поки я з ним поговорю..вже серце стане . Якби не було одна без дитини не переживала б.
-
Вам краще звернутися з цим питанням до ліцензованого консультанта.
-
Ну так і не пишу ж
-
Тоді не пишіть 🤷♀️
-
Дитина то отримає візітор рекорд/стаді перміт за рахунок ворк перміту батьків. А ось як з дорослими - не в курсі 🤷🏼♀️
-
Чекати довго бо працюю. Брати вихідний .
-
Mexico, road trip to Cancun💃🏖️ 🇲🇽 6 днів на пляжах Карибського моря, в супроводі гіда на комфортному авто 🚗⛽️⛱️🕍 На вас чекають залишки цивілізації Майя, сеноти, колоніальна архітектура, колоритна їжа, багато переїздів, емоцій та спогадів 🗿✈️ 🌮 🎭 Коли? 16-22 січня – 2 місця залишилось 22-28 січня – 3 місця залишилось Всю інформацію можна отримати написавши нам в особисті повідомлення або в закріпленому пості інстаграм
-
Привіт, хто знає рекрейшн центр працює зараз, щоб купити проїздний квиток?
-
Напишіть консультанту на ел. пошту. Можу дати контакти- сама зверталась на початку року
-
Commonwealth Community Recreation Centre
-
Рекреаційний біля стадіону працює до 10 вечора
-
Дякую)
-
Ваша дитина годинами грає у відеоігри? 💻 А якщо ми скажемо, що вона може створювати свої власні? 😍 В яких напрямках ми навчаємо створенню ігор⬇️ - Scratch - Minecraft - Roblox - Python Запрошуємо дітей до 17 років! Пробний урок - безкоштовний!🔥
30 Jan 2023, 02:31
11256/18204
about an hour ago