Ukrainian Edmonton
-
Мене пістрежеш?
-
Можна. Але потрібно мати контракт. Взагалі барбером легше влаштуватися.
-
Добрый день, может кто-то хотел бы поделиться информацией о хорошем юристе по CUAET в Эдмонтоне по вопросам получения PR чтоб записаться на консультацию. Спасибо большое. Удачи всем .
-
‼️Доброго вечора. Моя сестра прилітає у Едмонтон 15 січня з України. Кому щось потрібно привезти - пишіть у приват. Бажано невеликі пакунки до 0.5 кг або документи, банківські картки, прикраси, тощо (є відгуки від людей, я сама нещодавно літала та привозила людям пакунки).
-
Дякую за інформацію)
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо я ще не отримала на руки свою Alberta Health Card то чи можу я без неї пройти медогляд для ворк перміту чи потрібно чекати цю картку? (Номер картки знаю). Дякую
-
Доброго дня ! Шукаємо з хлопцем квартиру 1 bedroom в районі SW Можливо хтось буде зʼїжджати, і може перездати, або знає хороші варіанти. Буду дуже вдячна за любу інформацію!!!😊 Дякую!!!)))
-
Вітаю громадо, маю дуже вмістимий мінівен і пропоную послуги перевезення по місту та околиці. Якщо хтось потребує послуги перевізника вантажів прошу звертатися в приватні повідомлення або за номером (780) 225-1283 При потребі маємо можливість приїхати з вантажниками для завантаження-розвантаження та підйомом на поверх більш габаритних речей.
-
Доброго вечора, підкажіть де можна пройти медогляд?
-
Дякую, а яка ціна там?
-
Здобна випічка. Тісто тільки на маслі. Передзамовленя : Плитінка з маком 0.400г. 10$ Плетінка з маком, цукатами та родзинками в глазурі 0.450г. 15$ Штрудель з маком, цукатами та родзинками 0.500г 20$ Рулетики з маком 0.150г 3$🔥 від 5шт. Плюшка з цукром 0.130г 2$🔥від 5шт. Хачапурі по аджарськи 0.400г 15$ Калач Різдвяний з подвійною начинкою (Макова начинка з цукатами та родзинками настояні на ромі, горіхова начинка з мигдаля та грецького горіха)1.100г 40$, 0.550г 20$ Самовивіз локація Clareview. Можлива доставка.
-
Розвод